Magazin
06 Kas 2011 09:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:58

ÜNLÜLERE ÇİFTE BAYRAM! PARA BASACAKLAR!

Kurban Bayramı'nda sahne alacak ünlüler çifte bayram yaptı. Antalya ve Kıbrıs'ta sahne alan starların cüzdanı para doldu

Ünlü sanatçılar bayramda tatilcilere müzik ziyafeti çekmek için sahneden sahneye koşacak. Geçmiş bayramlara göre düşen iş temposuna rağmen bir çok ünlü isim aldıkları yüksek ücretle adeta çifte bayram yaşayacak. İşte ünlü isimlerin sahne alacakları oteller ve kazanacakları ücretler.

Sahnelerin güçlü sesi Funda Arar, bayramın 2. günü Kıbrıs’ta. Arar tek gecede 90 bin TL. kazanacak

Bayramda iki konser verecek olan Bengü, sevilen şarkılarının karşılığında 120 bin TL alacak.

Serdar Ortaç, bugün ve bayramın 3. günü sahneye çıkacak. Ünlü popçu, 2 konser için 300 bin TL alarak en pahalı sanatçı oldu.

Kuzey’in Oğlu bayramın ilk günü Antalya’daki Titanic Otel’de, 3. günü ise Kıbrıs’ta sahneye çıkacak. Sanatçı 2 konser için 170 bin TL alacak.

SÜPER TARİFE
Bayramın en pahalı seslerinden biri de Süperstar Ajda Pekkan. Sanatçı bayramın 3. günü Antalya’daki Mardan Palace Otel’de sahne alacak. Süperstar’ın tek konser tarifesi 150 bin TL

HADİSE DURMUYOR
Türkiye’de çalışıp vergisini Belçika’ya ödeyen seksi şarkıcı Hadise, bayramda en çok çalışan isim oldu. Bayram’ın 2. ve 3. günü Kıbrıs’taki Cratos Otel’de sahne alacak olan Hadise, 4. gün Antalya’daki Granada Luxury Resort’ta sahne alacak. Şarkıcının cebine girecek para ise tam 300 bin TL.

PARA BASACAKLAR
* Sibel Can 1 konser 90 bin TL
* Işın Karaca 2 konser 90 bin TL
* Bülent Ersoy 1 konser 100 bin TL
* Sıla 1 konser 70 bin TL
* Demet Akalın 2 konser 160 bin TL
* Özcan Deniz 1 konser 75 bin TL


ETİKETLER
#para #ünlüler #bayram