Gündem
27 Eyl 2013 13:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

ÜNLÜLER TUNCEL KURTİZ'İN ARKASINDAN NELER SÖYLEDİ?

Tuncel Kurtiz'in ölüm haberini alan ünlü isimler büyük ustanın ardından üzüntülerini dile getirdi...

Duayen oyuncu Tuncel Kurtiz hayatını kaybetti. Evinde düştüğü öğrenilen Kurtiz, hastaneye kaldırıldı. Tuncel Kurtiz’in hayatını kaybettiği öğrenildi. Acı haberi alan ünlü isimler büyük ustanın ardından üzüntülerini dile getirdi...

KENAN IŞIK

Uzun yıllar yurtdışında yaşamak zorunda kaldı. Erken bir gidiş oldu. Yaşı olmayan bir sanatçıydı. Gerçekten şaşırdım. Artık onun olamayacağı duygusu beni sarstı. Mekanı cennet olsun.

GENCO ERKAL

Şimdi öğrendim. Ağzım dilim tutuldu. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok çok değerli bir arkadaşımdı. Hem tiyatrocu hem sinemacı olarak Türkiye’nin büyük bir değeriydi. Uluslararası alanda da ödüller aldı. Çok büyük bir kayıp…

RASİM ÖZTEKİN

Tuncer abi benim konservatuarlarımdan birisiydi, o da gitti. Çok konuşacak bir durumumda yok. Çok şey öğrendiğim koca bir çınardı. Çok kötü oldum. Gözümün önünde sadece Tuncel abim var. Nur içinde yatsın.

MELEK BAYKAL

Ne diyeyim bilemedim. O kadar şaşkınım ki.. Canlı yayından çıktım odamda öğrendim. Yönetmenim haber verdi. Şu an kendimde değilim, çok üzgünüm. Niye niye niye diye soruyorum. Ama yapacak bir şey yok. Dua yollayacağız. Geride kalanlar çok zor oluyor. Bu acıyı yüreğimizde hissediyoruz.

LEVENT KAZAK

Haber maalesef doğru, Tuncel Kurtiz'i kaybettik..

Tolgahan Sayışman

Başımız sağ olsun .. Çok değerli bir oyuncu, güzel yürekli bir insandı ...

MEHMET ASLAN

Tuncel Kurtiz ustaya Allah'tan rahmet diliyorum. Bu çok ansızın oldu Türkiye’nin başı sağ olsun!!

GÜLHAN TEKİN

Tuncel Kurtiz'i büyük ustayı kaybetmişiz. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüm çok :(((

HALUK LEVENT

Ne yaptın Tuncel Baba? Ne yaptın sen?

SEDA ÖNDER

Tuncel Kurtiz, büyük çok büyük usta mekanın cennet olsun...

HAMDİ ALKAN

Ah Tuncel Abi'm, kahroldum, mekanın cennet olsun..

Yekta Kopan

Ah be Tuncel Ağabey. Çok üzgünüm.

Yıldıray Şahinler

Sitelerin yeni olduğu zamanlarda oturduğum sitede bahçesine kabak,biber, domates ekip site yönetimini aptal eden Tuncel Kurtiz gitmiş

Burak Sağyaşar

Tut yüreğimden USTAM... Tuncel Kurtiz hayatını kaybetti. Büyük bir acı içimizde. Allah Rahmet Eğlesin.

BADE SÜALP

Tuncel Kurtiz benim için yeri çok ayrı olan çok değerli bir ustamdı. İnanamıyorum... Tarifsiz... Mekanı cennet olsun hepimizin başı sağolsun

BURCU ESMERSOY

Kimi sevsek gidiyor mu gerçekten.. Mekanın cennet osun Tuncel Kurtiz

SERAY SEVER

Mübarek Cuma günü Tuncel Kurtiz üstadımızı kaybettik.. Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun

ORHAN ALKAYA

İnanılır gibi değil. Şimdi öğrendim. Tuncel hiç ölmeyecekmiş gibi gelirdi hepimize. Ölümün en yakışmayacağı insanlardan biriydi. Bir sağlık sorunu yoktu. 1 hafta 10 gün kadar önce yürüyüşteydi Adatepe'de... Göremedim. Hayata özen gösteren, spor yapan, sağlığını düzgün tutan bir insandı. Benim bildiğim hiçbir şeyi yoktu. Ben şok içindeyim. Bana imkansız gelen bir şeyi öğrenmiş olmanın şoku içindeyim.

 Tucel türü oyunculara iyi oyuncu, büyük oyuncu denmez.. Onlar eşsizdir.. Benzersizdir. Pek çok yönetmenle çalıştı. Sahnede ne yapacağını kestiremeyeceğiniz bir dehaya sahip oyuncuydu. Dolu bir duygu belleği vardı. Hayranlık verici etkiler yaratırdı.

Tuncel Ezel dizisinde markasını ortaya koydu. Hem de son derece eşsiz bir şekilde. Benzeri olmayan oyuncuyu kaybetmek çok kötü bir şeydir. Sema ile Bedrettin yapmışlardı. Onların dışında kimsenin yapamayacağı bir performanstı. Ben Tuncel'in hayalleri altüst edecek bir oyunla karşımıza çıkacağından çok emindim. Ama böyle oldu.