Gündem
06 Kas 2012 13:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:20

ÜNLÜLER TERCİHİNİ YAPTI; HANGİ ÜNLÜ İSİM KİME OY İSTEDİ?

ABD'de seçim sürerken Eva Longoria, LeBron James, Katty Perry gibi ünlüler tercihlerini açıklayıp, oy verme çağrısı yaptı

ABD başkanlık seçimine 24 saatten az bir süre kala, ABD'de ünlüler sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan destekledikleri adaylara oy çağrısında bulundu.

Desperate Housewives dizisinin yıldızı Eva Longoria, 5 milyon takipçisine yaptığı paylaşımlarda, "Eğer geleceğinizi düşünüyorsanız, Obama'ya oy verin" ifadesini kullandı.

10 milyon takipçisi olan Amerikalı rap şarkıcısı Snoop Dog da "Yarın oy vermeyi unutmayın" yazarken, Obama taraftarı şarkıcı Pharrell Williams, 1 milyon takipçisine "Bu seçimde size ihtiyacımız var" dedi.

Basketbol oyuncusu LeBron James, "Başkan'ın daha yapacak çok işi var, yarın sandık başına gitmeyi unutmayın" derken, "ABD'nin Başkanı Barack Obama" yazılı bir tişört giyen şarkıcı Katty Perry ise 28 milyon takipçisinden oy kullanırken giydikleri kıyafetlerin fotoğraflarını Twitter üzerinden paylaşmalarını istedi.

Romney taraftarlarından oyuncu Melissa Joan Hart da "140 karakterle anlatmam mümkün değil, ama oyum Romney'ye" tweetini atarken, aktris Stacey Dash ise siteden Romney'yi desteklediğini belirtti.

Öte yandan Latin Amerikalı oyuncular Wilmer Valderrama, Rosario Dawson ve America Ferrera, Twitter üzerinden "Kimi desteklediğiniz önemli değil, yeter ki oy verin" tweetini paylaştı.