Magazin
21 Kas 2010 21:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:48

ÜNLÜLER TATİL ANILARINI TWİTTER'DE HAYRANLARIYLA PAYLAŞTI

Uzun tatili fırsat bilen ünlüler, Türkiye'de veya yurtdışında yaptıkları tatilin detaylarını hayranlarıyla paylaştı.

Uzun tatili fırsat bilen ünlüler, Türkiye'de veya yurtdışında yaptıkları tatilin detaylarını hayranlarıyla paylaştı.

Ünlülerin, Kurban Bayramı tatili anılarını anlattığı platform ise sosyal paylaşım sitesi Twitter oldu. Ünlüler, gerek yurt içi gerekse yurtdışındaki anılarını anlatırken, burada çekilmiş fotoğrafları eklemeyi de ihmal etmedi. İşte öne çıkan bazı örnekler...

"AYAKDİVENLİ" YONCA EVCİMİK
* Yurtiçi tatilcileri arasında bulunan şarkıcı Yonca Evcimik, güzel havada Bodrum'da denize girip tatilin tadını çıkarmayı tercih edenlerden. Tatilin güzel geçtiğini anlatırken de bir taraftan üşüdüğü için ayaklarına giydiği kendi deyimi ile "ayakdiven"leri ile poz verip bu anlarını Twitter'da paylaştı.

* Bayram tatilini Türkiye de geçiren bir diğer ünlü isim ise eski manken yeni şarkıcı Ebru Destan oldu... Destan, yaptığı Karadeniz turundan oldukça memnun olduğunu belirtirken, Trabzon'daki anılarını ve fotoğraflarını Twitter'dan paylaşmayı ihmal etmedi.

* Tatili İstanbul dışına çıkmadan geçiren Biricik Suden ise sabahları erken kalkıp Belgrad Ormanı'nda spor yaptığını söyledi. Suden, Twitter'da "Bu mevsimde Belgrad Ormanı çok güzel" notu ile ormanın fotoğraflarına de yer verdi.

HEM İŞ HEM DE TATİL...
* Bayram tatilinde aynı Yonca Evcimik gibi Bodrum'da bulunan oyuncu Fadik Sevin Atasoy, iş ve tatili bir arada yürütüyor. Bodrum'da film setinde bulunduğunu söyleyen Atasoy, Twitter sayfasında, aynı zamanda da boş zamanlarında Bodrum'un meşhur turunçgillerinden olan satsuma ve bergamut topladığını yazdı.

* Türkiye'de kalmayı tercih edenlerin aksine tatilini yurtdışında geçirmeyi seçen güzel oyuncu Ceyda Düvenci, eşi ve karnındaki bebeği ile birlikte ABD'de, Miami Beach'te güneşli bir havada dolaştığı notunu düştü.

* Başarılı şarkıcı Nil Karaibrahimgil ise Sahra Çölü'nde çektirdiği bir fotoğrafını dostlarıyla paylaştı.