Magazin
11 Oca 2014 16:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:52

Ünlüler dünyasında bir ayrılık daha!

Sunucu ve dizi oyuncusu 2,5 sene önce evlendiği eşinden tek celsede boşandı.

Fethiye Adliyesi'nde boşanan Vatan - Nurşen Şaşmaz, 14 Temmuz 2011 tarihinde İngiltere'de konsoloslukta kıydıkları nikahla evlenmişlerdi.

FETHİYE ADLİYESİ'NDE BOŞANDI
İngiltere'de Türk Konsolosluğu'nda kıydıkları nikahla sessiz sedasız evlenen sunucu ve dizi oyuncusu Vatan Şaşmaz, Fethiye Adliyesi'nde yine sessiz sedasız boşandı. Fethiye Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya avukatıyla birlikte gelen Vatan Şaşmaz, eşi Nurşen Şaşmaz'dan tek celsede boşandı.

Habertürk'ün haberine göre; Şaşmaz'ın avukatı Hasan Öngel yaptığı açıklamada "Müvekkilim Vatan Şaşmaz ile eşi Nurşen Kocayaş sevgi ve saygı çerçevesinde başlayan ve 2,5 yıl süren evliliklerini aralarında oluşan fikir uyuşmazlıkları nedeniyle Fethiye Aile Mahkemesi'nin 10 Ocak 2014 tarihli anlaşmalı boşanma kararı ile noktalamışlardır." dedi.

PSİKOLOĞA GİTMİŞLERDİ
Evlenmeden önce eşini evlilik terapistine götürdüğünü belirten Şaşmaz, şunları söylemişti:

"Profesyonel hayatta bazı önemli kararları verirken nasıl desteğe ihtiyaç duyuyorsanız özel hayatınız da bir destek almalısınız. Eşimle evlenmeye karar verdikten sonra bir psikoloğa gittik. Daha doğrusu psikolojik danışmana gittik. Eşimde çok modern bir insan teklifimi normal karşıladı, hiç garipsemedi. Bu danışman beklentilerinizi sorguluyor. Çift terapisti birkaç hafta sürdü. Ortaya çok güzel sonuçlar çıktı. İkimizin de aynı yolda ilerlediğini gördük."

Psikologdan sonra müstakbel eşini annesiyle tanıştırdığını ifade eden Şaşmaz "Terapiler bittikten sonra annemin kapısını çalıp sevdiğim kadını kendisiyle tanıştırdım. O da çok sevdi. Her şey güzel gitti yani" demişti.