Ünlü YouTuber, komşusuyla cinsel ilişkiye girdikten sonra öldü! Cesedi bahçede gömülü bulundu

Ünlü YouTuberın cesedi, komşusunun bahçesinde bulundu. Ev sahibi çift, Medeiros'un uyuşturucu kullanıp cinsel ilişkiye girdikten sonra öldüğünü ileri sürdü.

Ünlü YouTuber, komşusuyla cinsel ilişkiye girdikten sonra öldü! Cesedi bahçede gömülü bulundu - Sayfa 1

Brezilya'nın en ünlü YouTuber'larından biri olan Henrique Medeiros'un cesedi, misafir olarak gittiği komşusunun bahçesinde bulundu. Ev sahibi çift YouTuber'ın uyuşturucu madde aldıktan sonra cinsel ilişkiye girdikten sonra öldüğünü ileri sürdü. Çift cesedi daha sonra bahçeye gömdüklerini itiraf etti.

15
Ünlü YouTuber, komşusuyla cinsel ilişkiye girdikten sonra öldü! Cesedi bahçede gömülü bulundu - Sayfa 2

HASTANELERDE VE ORMANLARDA BULAMADILAR
26 yaşındaki Medeiros, arkadaşlarıyla geçirdiği Noel yemeğinden dönmeyince ailesi polise haber verdi. Arkadaşları, Medeiros'un evlerinden saat 02:00'de ayrıldığını belirtti. Ailesi, Medeiros'u hastanelerde ve ormanlarda aradı fakat bulamadı.

25
Ünlü YouTuber, komşusuyla cinsel ilişkiye girdikten sonra öldü! Cesedi bahçede gömülü bulundu - Sayfa 3

CESEDİ KOMŞUSUNUN BAHÇESİNDE BULUNDU
Youtuber'ın cesedi bir arkadaşının komşularının bahçesindeki toprak yığınını fark etmesi ile bulundu. Medeiros'un kız kardeşi Cristiane Aparecida Medeiros, komşularının bahçesine girdiklerinde Medeiros'un tişörtünü bahçede buldu. Bunun üzerine polis ekipleri, toprak yığınını kazınca Medeiros'un cesedine ulaştı.

35
Ünlü YouTuber, komşusuyla cinsel ilişkiye girdikten sonra öldü! Cesedi bahçede gömülü bulundu - Sayfa 4

İLİŞKİYE GİRDİKTEN SONRA ÖLDÜ
Ev sahibi olan çift, Renan José ve 24 yaşındaki Caroline Mello, Youtuber'ın uyuşturucu kullandıktan sonra Mello'nun kız kardeşiyle cinsel ilişkiye girerken öldüğünü iddia etti. Polis Şefi Luís Roberto Faria Hellmeister, "Çiftin anlattığına göre: Cesedi ne yapacaklarını bilmedikleri için gömdüler" dedi.

45