Televizyon
05 Mayıs 2014 11:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:08

Ünlü yorumcudan Emre Belözoğlu'na: Senin aklını alırım!

Fenerbahçe'nin 3-1 mağlup olduğu Akhisar Belediyespor maçında, hakem Ali Palabıyık'a küfür ettiği iddia edilen Emre Belözoğlu, ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ı çıldırttı.VİDEO

Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' programının yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu'na çok sert eleştirilerde bulundu.

"SENİN AKLINI ALIRIM"

Ahmet Çakar, " Bugün Fenerbahçe 5-0 kazanır, kaybedebilir. Ama bu gece 30 küsür yaşında, sözüm ona Türk futbolunun en kariyerli futbolcusunun bittiği gecedir. Yazıklar olsun Emre Belözoğlu'na. Gazozuna oynanan bir maç. Bugün yarın futbolu bırakıyorsun. Hırslı bir adam olduğun için bıraktıktan sonra idealin vardır. Menajer, antrenör, yorumcu, TFF'de veya Fenerbahçe'de idareci... Futboldan sonraki hayat için daha yolun başı. Belki yaşı senden daha küçük bir hakeme o... çocuğu dersen ve bu TV'ye yansırsa... Hakemin 2.5 metre falan önünde ben senin aklını alırım. Her insan küfür eder. Sinirlendiği vakit eder. Mehmet Topal etse dersin ki; çok efendi bir çocuksun. Demek ki şaşırdın. Ama senin sabıka dosyan fazla. Orta sahada bir faul olmuş. Türk futbolunda senin yer bulman artık zor" ifadelerini kullandı. 

İŞTE O ANLAR-VİDEO

"LAN EMRE..."

Sarı-lacivertli oyuncunun daha önce de buna benzer hareketlerde bulunduğunu vurgulayan eski hakem, "Aslanın karnı toksa, ayının karnı toksa yanından sen geçsen senin etine saldırmaz. Çünkü karnı toktur. Lan Emre senin karnın yok değil mi kardeşim? Sen şampiyon olmuşsun, Milli Takım'ın kaptanısın. Fenerbahçe'de son yılarında eze eze şampiyon olmuşsun. Üstelik senin geçmişsinde her türlü olay var. Boğaz kesme hareketi yapıyorsun, küfür ediyorsun, saldırıyorsun..." şeklinde konuştu.