Magazin
20 Oca 2016 15:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:18

Ünlü yıldızın annesinden tartışma yaratan fotoğraf!

İki tane damadı ve dört tane torunu var ama o bildiğiniz kayınvalidelerden değil. Şimdi de Instagram sayfasında paylaştığı pozuyla olay yarattı.

Oyuncu ve şarkıcı Jessica Simpson ile Ashlee Simpson'ın annesi Tina, damadı Eric Johnson ile bir havuz başında çekilen pozunu Instagram'da paylaştı. Simpson, fotoğrafa "damat" notunu da yazdı.

56 yaşına giren Tina Simpson'ın Meksika'daki doğum günü kutlamaları sırasında çekilen fotoğrafı tartışma yarattı. Tina Simpson, fotoğrafta kızı Jessica'nın kocası Eric Johnson ile samimi bir şekilde görülüyor. Tina Simpson'ın pek çok takipçisi bu poza "tuhaf ve uygunsuz" diyerek tepki gösterdi. Birçok kişinin yorumu ise "Ne tuhaf bir aile" oldu..



'DÜNYANIN EN İYİ DAMATLARI'

Anne Simpson küçük kızı Ashlee'nin kocası Evan Ross ile çektirdiği bir başka samimi poza da iki damadının da ne kadar iyi olduğunu belirterek "bahtiyar" notuyla sayfasında yer verdi. Evan Ross da bu pozu repost ederek "Bu hayatımızın en iyi seyahatiydi. Mutlu yıllar Tina" notunu paylaştı.

Tina Simpson'ın doğum günü kutlamalarına kızları Jessica ve Ashlee'nin çocukları da katıldı. Anne Simpson, kızları ile olan yakınlığıyla biliniyor. Hatta Ashlee Simpson geçen yıl bebeğini dünyaya getirirken eşi Evan Ross'un yanı sıra annesi Tina da doğum odasındaydı.



Tina Simpson, kocası Joe Simpson ile evliliğini 2013 yılında sona erdirmişti. Joe Simpson'ın bir gençle ilişki yaşadığı iddialarından sonra çift 34 yıllık birlikteliklerini bitirme kararı almıştı. (Hürriyet)