Medya
13 Ara 2016 00:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:15

Ünlü yazar köşesine taşıdı: Gelin adayı Hanife'nin hayranlarına sürprizi olabilir!

Bir süredir akıbeti merak konusu olan meşhur gelin adayı Hanife'yi köşesine taşıyan Ali Eyüboğlu, Hanife'nin hayranlarına bir sürprizi olabileceğini yazdı.

Uzun süredir izdivaç programlarında boy göstermesine rağmen bir türlü kısmetini bulamayan müzmin gelin adayı Hanife, birkaç gündür yoktu ekranda. Gerek sosyal medyada, gerekse internet sitelerinde Hanifenin akıbetiyle ilgili birçok iddia ortaya atıldı.

"YORUMLAR BENİ VE AİLEMİ ÜZÜYOR"

Çok geçmeden "kara haber" geldi Hanife'den… Karşısına çıkan taliplerin hiçbirini beğenmemesiyle ünlü Hanife, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla artık izdivaç programlarına katılmayacağını söyledi.

Hanife Gürdal'ın açıklaması şöyle:

Artık sağlığım iyi olmadığı için programa ilerleyen zamanda da devam etmeyeceğim. Hakkımda yapılan olumsuz yorumlar beni ve ailemi üzüyor. Bu sebepten çok yakında sosyal medya hesabımı da kapatacağım.

Fenomen gelin adayı Hanife Milliyet magazin yazarı Ali Eyüboğlu'nun da gündemindeydi.

"BENİ YENİ HESABIMDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ"

Eyüpoğlu Hanife'nin yeni aldığı sürpriz kararı bugünkü köşesinde böyle duyurdu:

Hesabı gizli olmasına rağmen Instagram'da 465 bin takipçisi olan Hanife'nin haberini kullanan sitelerdeki yorumlara baktım. Her Hanife haberinin altında bir sürü yorum… Hanife için vakit ayırıp, haberinin altına yorum yazanların, izdivaç programlarını izleyenlere kızmasına ne demeli?

Hanife, söylediği gibi yaptı, o hesabını kapattı, ama "Sil baştan başlamak gerek bazen" diyerek kendine yeni bir hesap açtı ve eskisine şu notu yazdı:

"Bu hesabımı artık kullanmıyorum. Beni yeni hesabımdan takip edebilirsiniz canlarım."

Hanife fanlarının karalar bağlamasına gerek yok. "Müzmin gelin adayı" Hanife, kendine "yeni bir sayfa" açtığına göre vardır size bir sürprizi.