Medya
14 Ara 2021 10:55 Son Güncelleme: 14 Ara 2021 10:57

Ünlü yayıncıdan Ahmet Altan’a sert sözler! ‘Utanmadan bunları söyleyen…’

Ünlü yayıncı Haluk Hepkon, Türkan Saylan’ı andığı paylaşımında Ahmet Altan’ı hedef alarak “Unutmayın” dedi.

Kırmızı Kedi Yayınevi’nin sahibi Haluk Hepkon, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla 86. doğum gününde Türkan Saylan’ı andı. Ahmet Altan’a ise sert sözlerle yüklendi.

‘UTANMADAN BUNLARI SÖYLEYEN…’

Paylaşımında Ahmet Altan’ın ‘Saylan’ın yönetimindeki kuruluş, çocukları fişliyor, darbeci kuruluşlarla ciddi ilişkileri bulunuyor. Öyle bir yer ve o yerin yöneticisinin evi aranır’ şeklindeki sözlerine yer veren Hepkon, “Ne Türkan Saylan'ın bu mahzun bakışını ne de FETÖ'cüler onun evini bastığında utanmadan bunları söyleyen Ahmet Altan’ı unutun” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım…

NE OLMUŞTU?

Ahmet Altan, 21 Nisan 2009’da Haksöz Haber’de yayımlanan “Direk ve kıymık” başlıklı yazısında evi polisler tarafından basılan Türkan Saylan’ı kaleme almış ve “Saylan’ın yönetimindeki kuruluş, çocukları fişliyor, üstelik darbeci kuruluşlarla da ciddi ilişkileri bulunuyor. Öyle bir yer ve o yerin yöneticisinin evi aranır... Ama “görüntü” insanın içini sızlatıyor, sızlatmaması da mümkün değil. Değil de, hayat da sadece “görüntü” değil, o görüntünün bir de arka planına bakmalı. Orada bir haksızlığa ve hukuksuzluğa rastlamıyorsunuz” ifadelerini kullanmıştı.