Televizyon
19 Kas 2013 10:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:45

Ünlü türkücüden Bülent Ersoy'a canlı yayında şok sözler!

Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu canlı yayında ünlü sanatçı Bülent Ersoy için öyle sözler söyledi ki...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına telefonla bağlanan türkücü Mustafa Topaloğlu, sanatçı Bülent Ersoy'u topa tuttu.

Yeni albümünü anlatan Topaloğlu'na, Sarıkaya, sosyal medyada olay olan Bülent Ersoy'un giydiği pantolonun yakışıp yakışmadığını sordu.

"Pantolon giyecekti de... Niye pantolon giydi" diyerek Ersoy'u ti'ye alan Topaloğlu, "Ben onun ismini ağzıma almak istemiyorum ama madem ki sordun soruna cevap vereyim. Onu sevenlere saygım sonsuz ama benim için öyle bir insan yok" şeklinde konuştu.

"Haram zıkkım olsun ona hakkımı helal etmiyorum"

Ersoy'un kendisini dava ettiğini söyleyen Topaloğlu, "Dava sonucunda 17 bin liara para ödedim. Bülent Ersoy'un önünü kestiler. Kesmediler mi? Yasaklandığı dönemde sahneye çıkamadı. Hakim benim hakkımda karar vermiş. 17 milyar haram zıkkım olsun. Hakkımı helal etmiyorum" ifadelerini kullandı.

Topaloğlu'nun bu açıklamaları üzerine Tahir Sarıkaya, "Pantolon yakıştı mı yakışmadı mı? Ben soruma yanıt alamadım" dedi.

Mustafa Topaloğlu da, "Şalvar giysin. Ne giyerse giysin. Giysileri de şarkıkarı da, hiç bir hayatı beni ilgilendirmiyor" yanıtını verdi.