Magazin
24 Şub 2012 15:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:22

ÜNLÜ TENOR HAKAN AYSEV'İN BABA DRAMI!

Ünlü tenor Hakan Aysev; "Seneler sonra babamla kavuştum, ertesi gün ölünce yine kaybettim.VİDEO

CINE5 ekranlarında yayınlanan Yasemin Bozkurt’un sunduğu “Bir Demet Yasemin programına katılan ünlü tenor Hakan Aysev hayatının yürek yakan,en acı hikayesini canlı yayında anlatırken gözleri doldu.
 
13 yaşındayken anne ve babasının boşanması üzerine babasıyla bir daha görüşmeyen Hakan Aysev, hep baba özlemiyle yanmış. İdolü olan babasının yeni bir hayata başlaması ve onu hiç aramaması da ünlü tenoru çok etkilemiş. Yıllarca kırgınlıkları yüzünden babasını aramayan Hakan Aysev, ölüme yakınlaştığı bir trafik kazasından sonra babasını aramaya karar vermiş.
 
Babasının da  2. kez kalp krizi geçirdiğini öğrenen Aysev, buluşmayı daha da ertelemeden  o yaz babasının yanına gitmiş. Yıllar süren hasretle bir araya gelen baba oğul pişmanlıklardan hiç söz etmeden konuşup, sarılıp hasret gidermişler. Hatta babası Hakan Aysev’e çocukluğunda ona söylediği Yıldırım Gürses’in “Elveda Gençliğim” şarkısını da söylemiş. Ertesi  gün yola çıkan Hakan Aysev, akşamına babasının vefat haberini alınca çok üzülmüş, yıkılmış. Yılların hasretini geçirdikleri günü “ O gün çok güzel bir gündü” diye anlatan ünlü tenor, baba hasreti dinmese de son anlarında babasını görebildiği için çok mutlu…

İŞTE O HÜZÜNLÜ ANLAR :