Televizyon
21 Eki 2013 14:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

ÜNLÜ TENİSÇİLERE GÖBEK ATTIRIP ANKARA'NIN BAĞLARI'NI SÖYLETTİK!

İstanbul Cup için İstanbul'a gelen birbirinden ünlü tenisçilere de Türk gibi eğlenmeyi öğrettik. VİDEO

WTA Sezon Kapanış Turnuvası İstanbul Cup için İstanbul'a gelen birbirinden ünlü tenisçilere de Türk gibi eğlenmeyi öğrettik.

Ülkemizde turnuva için gelen Serena Williams ve Victoria Azarenka başta olmak üzere yabancı tenisçiler Ankara'nın Bağları ve Çekirge şarkılayla eğlendi. İkiliye müthiş görüntüleri bir tık ötede. Turnuva öncesi yapılan özel eğlencede dünyanın 1 numaralı kadın tenisçisi Serena Williams "İstanbul İstanbul olalı" parçasını Türkçe söylemeye çalışırken Victoria Azarenka "Ankara'nın bağlarıyla" göbek attı.

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul için İstanbul’a gelen dünyanın en iyi 8 kadın tenisçisi Draw Ceramony (kura çekimi) partisinde buluştu. Serena Williams, Victoria Azarenka, Agnieszka Radwansk, Li Na, Petra Kvitova, Sara Errani, Jelena Jankovic ve sakatlığı yüzünden turnuvaya katılamayan Maria Sharapova yerine dahil olan Angelique Kerber partinin yıldızı oldular.

Ünlü tenicçi Serena williams İstanbul'da sahneye çıktı. Serena Williams sahnede Sezen Aksu'nun şarkısı olan Ah İstanbul şarkısını bir kesit sundu. İşte Serena Williams ve İstanbul ve göbek şovu.

İŞTE O ANLAR : VİDEO