Ünlü televizyoncu Ellen DeGeneres'i eski çalışanları yerden yere vurdu: Evi tuzaklarla doluydu

ABD'nin izlenme rekorları kıran sohbet programlarından birini hazırlayan Ellen DeGeneres'in eski çalışanı ünlü televizyoncuyla ilgili ağzıları açık bırakacak itiraflarda bulundu. Eski hizmetlisi ünlü sunucu için "Evi askeri kamp gibiydi, tuzaklarla doluydu" dedi.

Ünlü televizyoncu Ellen DeGeneres'i eski çalışanları yerden yere vurdu: Evi tuzaklarla doluydu - Sayfa 1

Son dönemde çalışanlarına yaşattığı zorluklarla çok konuşulan dünyaca ünlü şovmen Ellen DeGeneres, eski bir çalışanının itirafıyla yine gündeme geldi.

111
Ünlü televizyoncu Ellen DeGeneres'i eski çalışanları yerden yere vurdu: Evi tuzaklarla doluydu - Sayfa 2

62 yaşındaki Ellen DeGeneres'in adı açıklanmayan bir eski çalışanı İngiliz basınına konuştu. Bir dönem DeGeneres'in California'daki malikanesinde görevli olan eski çalışan, o evdeki hayatını "askeri eğitim kampı gibiydi" diye tanımladı.

211
Ünlü televizyoncu Ellen DeGeneres'i eski çalışanları yerden yere vurdu: Evi tuzaklarla doluydu - Sayfa 3

DeGeneres'in malikanesinin eski çalışanı "O benim hayatımda tanıdığım en kötü insandı. İnsanları kovmaktan zevk alırdı. Size bir "hiçmişsiniz" gibi davranırdı" diye konuştu.

311
Ünlü televizyoncu Ellen DeGeneres'i eski çalışanları yerden yere vurdu: Evi tuzaklarla doluydu - Sayfa 4

Eski çalışan, DeGeneres'in, evinde görevli temizlikçilerin iyi çalışıp çalışmadığını denetlemek için de ilginç bir yöntem denediğini ileri sürdü: "İşe gitmeden önce tuzaklar kurardı. Rastgele noktalara kibrit çöpleri bırakırdı. Böylece temizlik görevlisinin işini gerçekten iyi yapıp yapmadığını kontrol ederdi" diye konuştu.

411