Ünlü televizyon yıldızının kabus dolu gecesi! Yatağında iki erkek ile uyandı ve...

İsveç asıllı İngiliz televizyon yıldızı Ulrika Jonsson, gece saatlerinde eğlence mekanında aşırı derecede alkol aldıktan sonra eve gitti. Ancak sabah uyandığında yanında tanımadığı iki erkek vardı. Vücudunda morluklar ve ağrılar oluşan kadın, neler olduğunu hatırlamadığını anlattı.

Ünlü televizyon yıldızının kabus dolu gecesi! Yatağında iki erkek ile uyandı ve... - Sayfa 1

İngiltere'nin ünlü televizyon yıldızları arasında yer alan 54 yaşındaki Ulrika Jonsson, bir eğlence mekanında eğlenmeye gitti. Jonsson, kendisini müziğin ritmine kaptırarak, aşırı derecede alkol aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde iyice sarhoş olan kadın, şuurunu kaybetti.

112
Ünlü televizyon yıldızının kabus dolu gecesi! Yatağında iki erkek ile uyandı ve... - Sayfa 2

YATAĞINDA TANIMADIĞI ADAMLARLA UYANDI
Ulrika Jonsson, gece kulübünden çıktıktan sonra eve gitti ancak bu anları hatırlamadı. Sabah yatağında tanımadığı iki adamla uyanan Jonsson barda eğlendiği anları hatırladı ama sonrasında neler olduğunu bir türlü bulamadı.

212
Ünlü televizyon yıldızının kabus dolu gecesi! Yatağında iki erkek ile uyandı ve... - Sayfa 3

VÜCUDUNDA AĞRILAR OLUŞTU
Ünlü ismin tek hatırlamadığı eve nasıl geldiği değildi. Ayrıca adamlarla gece boyu ne yaptığını da çözemedi. Vücudunda ağrılar ve morluklar oluşan kadın, adamların hemen evinden çıkmasını istedi.

312
Ünlü televizyon yıldızının kabus dolu gecesi! Yatağında iki erkek ile uyandı ve... - Sayfa 4

"BARDA TANIŞTIK DEDİLER"
Ulrika Jonsson, olayın devamıyla ilgili, "Gittiğim mekanda eğlendiğim kişileri tanımıyordum bu doğru. Fakat kimseyle eve geldiğimi hatırlamıyorum. Sabah uyandığımda yanımda iki kişi vardı. Onlara kim olduklarını sordum, bana barda tanıştığımızı söylediler. Hemen evden çıkmalarını istedim" ifadelerini kullandı.

412