Gündem
02 Eki 2013 12:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

ÜNLÜ TELEVİZYON İKONUNA HIRSIZ ŞOKU!

Televizyonların sivri dilli jüri üyesi ve ünlü işkadını Sema Çelebi'nin evi hizmetçisi tarafından soyuldu!

Ünlü televizyon ikonu ve işkadını Sema Çelebi’nin evindeki yaklaşık 200 bin liralık ziynet eşyasını çalarak kaçan hizmetçisi Diana C. (30) olaydan bir gün sonra yakalandı.

Polis şüpheliyle birlikte çalınan ziynet eşyalarının tamamını ele geçirdi. Ziynet eşyalarını teslim almak için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen Sema Çelebi, "Daha önce yanımda çalışıp ayrılmıştı. Beni arayıp tekrar iş isteyince kabul ettim. Bir gün çalıştı, ertesi gün altınlarla birlikte ortadan kayboldu. Çalınanların hepsinin bulunduğuna inanamıyorum. Rüyada gibiyim" dedi.

Beşiktaş’ta geçen Pazar günü polise başvuran Sema Çelebi, evindeki ziynet eşyalarının çalındığını söyleyerek şikayetçi oldu. Sema Çelebi evindeki ziynet eşyalarının yanında çalışan hizmetçisi Diana C. tarafından alındığını söyledi.

Sema Çelebi ifadesinde, "Ben Bodrum’dayken beni aradı. Paraya ihtiyacı olduğunu ve çalışmak istediğini söyledi. Daha önce yanımda çalışmıştı. Bu yüzden teklifi kabul ettim. İstanbul’a gelince onu arayacağımı söyledim. Dönünce onu aradım. Yanımda Cumartesi günü çalışmaya başladı. Pazar günü bir işim olduğu için onu evde bırakıp çıktım. Geri döndüğümde kapı kilitliydi, onu cepten aradım ulaşamadım. Bir çilingir yardımıyla kapıyı açtırdığımda ziynet eşyalarının çalındığını gördüm." dedi.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada kayıp hizmetçi Diana C.’nin izi Şişli’de bulundu. Bir arkadaşının evinde saklandığı öğrenilen Diana C. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Evde yapılan aramada Sema Çelebi’ye ait çalınan ziynet eşyalarının tamamı ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifade veren Diana C. parayı ihtiyacı olduğu için hırsızlık olayını gerçekleştirdiğini söyledi. Şüpheli ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Öte yandan çalındıktan sonra bulunan ziynet eşyalarını almaya Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Sema Çelebi "Polise çok teşekkür ederim. Çalınanların hepsinin bulunduğuna inanamıyorum. Rüyada gibiyim. Çok büyük stres yaşadım. Geçen yıl benim yanımda çalışmıştı. Bir daha iş isteyince onu işe almıştım. Şimdi çok sevinçliyim" dedi.