Gündem
08 Şub 2016 15:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:20

Ünlü teknik adamdan gazeteciye şok tehdit!

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, basın toplantısında Jose Mourinho sorusu yönelten bir gazeteciyi işinden kovulmakla tehdit etti.

Louis van Gaal, Premier Lig’de 1-1 biten Chelsea maçından sonra düzenlenen basın toplantısında bir skandala imza attı. Hollandalı teknik adam, Chelsea'den gönderilen Jose Mourinho’nun kendisinin yerine göreve getirileceği iddialarının hatırlatılması üzerine sinirlendi.

Manchester United hocası, Mourinho’nun teknik direktör olacağı yönündeki haberlerin yönetim tarafından yalanlamadığını vurgulayan gazeteciye, "Niye yalanlamak zorundalar? İkinci başkan Ed Woodward ile konuştun mu? Sizi yarattığınız hikayeleri kulüp neden yalanlamak zorunda olsun? Anlaşıldı, ne Woodward ile ne de kulüp sahibi Glazers ile konuşmadın. Bu soruya cevap vermeyeceğim. Yarın kovulacaksın. Adın ne senin? Karına, varsa çocuklarına veya kuzenine bakabilirsin” ifadelerini kullandı.

Basın ile arası iyi olmayan deneyimli çalıştırıcı, geçtiğimiz günlerde The Sun muhabirine 'şişko adam' diye hitap etmişti.