Ünlü taraftar Maria Liman, Putin’e seslendi! ‘Rus olduğum için…’

Rusya'da 2018 Dünya Kupası'nda dikkatleri üzerine çeken ve giydiği kıyafetlerle turnuvanın en çekici taraftarı seçilen model Maria Liman, Ukrayna-Rusya savaşına yönelik olarak yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Ünlü taraftar Maria Liman, Putin’e seslendi! ‘Rus olduğum için…’ - Sayfa 1

2018 Dünya Kupası'nda en çekici Dünya Kupası taraftarı seçilen Rus model Maria Liman'ın paylaşımı gündeme oturdu. Liman'ın "Artık savaş olmasın" sözleriyle başlayan gönderisi sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı.

112
Ünlü taraftar Maria Liman, Putin’e seslendi! ‘Rus olduğum için…’ - Sayfa 2

Rus olan Liman, biri Rus diğeri Ukryana bayrağına sarılı iki çizgi film karakterinin birbirlerine sarıldığı bir gönderi yayınladı. Liman'ın gönderisine "Mucizelere inanırım" notunu eklemesi dikkatlerden kaçmadı.

212
Ünlü taraftar Maria Liman, Putin’e seslendi! ‘Rus olduğum için…’ - Sayfa 3

Rus ve Ukrayna bayraklarına sarılı karikatürlerden sonra bir video yayınlayan Liman, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e seslendi.

312
Ünlü taraftar Maria Liman, Putin’e seslendi! ‘Rus olduğum için…’ - Sayfa 4

Liman Putin'den operasyonları durdurmasını istediği gönderisinde, "Başımın üstünde huzurlu bir gökyüzü istiyorum. Rus olduğum için gurur duymak istiyorum. Rusya'nın dünya mirası, güçlü ekonomisi, olimpiyat şampiyonları, kültürüyle gurur duymak istiyorum. Dünya tarihinde bu şekilde yer almak istemiyorum. Batı dünyasındaki tepkiler çok acı. Her zaman gülümsemeyle karşılanan bir ulustuk, yeniden sevilmek istiyorum" dedi.

412