Ünlü sunucu yaşadığı mucizeyi anlattı! "Sen bunu unut dediler"

Ünlü sunucu Gülhan Şen, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. 40 yaşında hamile olan Şen, yaşadığı zorlu süreci canlı yayında samimi bir şekilde anlattı.

Ünlü sunucu yaşadığı mucizeyi anlattı! "Sen bunu unut dediler" - Sayfa 1

Gezi programıyla tanınan televizyoncu Gülhan Şen, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. 40 yaşında anne olan güzel sunucu hamilelik sürecini canlı yayında anlattı. İşte Şen'in samimi açıklamaları...

111
Ünlü sunucu yaşadığı mucizeyi anlattı! "Sen bunu unut dediler" - Sayfa 2

"Ben 37 yaşında evlendim. Belli bir süre geçtikten sonra da çocuk sahibi olmaya karar verdim ama öyle kek gibi malzemeleri koyduk niye pişmedi şeklinde olmuyormuş.


211
Ünlü sunucu yaşadığı mucizeyi anlattı! "Sen bunu unut dediler" - Sayfa 3

STRESE GİRDİĞİ İÇİN VÜCUT KENDİNİ KİLİTLİYORMUŞ

Uzun bir süre çocuğumuz olmadı. Sonra tekrar denemeye başladık ama bir türlü çocuğum olmadı. Bir süre sonra strese girdiği için vücut kendini kilitliyormuş. Bu kez tüp bebeğe yöneldim. 2,5 senede 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm.

311
Ünlü sunucu yaşadığı mucizeyi anlattı! "Sen bunu unut dediler" - Sayfa 4

‘Her şey çok mükemmel, hiçbir olumsuz sebep yok bebeğinin olmaması için’ deniliyordu ama bebeğim de olmuyordu. Artık ‘kısmet böyleymiş, illa olması gerekmiyor farklı şeyler düşünülebilir’ derken birden sürpriz bir şekilde kızım bize ‘merhaba’ dedi.

411