Magazin
30 Mayıs 2014 15:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:14

Ünlü sunucu hesabı görünce çıldırdı!

Ece Erken İstanbul'un en ünlü restoranlarından birinde masalarına gelen hesaptan ötürü twitter’dan isyan etti.

Ece Erken önceki akşam İstanbul'un en ünlü restoranlarından biri olan Arnavutköy Balıkçısı’nda 3 kişilik masalarına 6 kişilik hesap geldiğini belirterek twitter’dan isyan etti.

Erken Twitter hesabından yazı "Üç kişi yiyip altı kişilik hesap ödedikten sonraki saygısızlık kabul edilemez, Arnavutköy'de tek gidilmeyecek yer Arnavutköy balıkçışı:) Baba kazıklandık" yazılı tweet atarak mekanı kötüledi.

YEMEĞİ EVDE YAP KAZIKLANMA

Demet Akalın da Erken'in tweet'i paylaştı ve "Yemeğini evde yap kazıklanma" diyerek ünlü sunucunun yaşadığını iddia ettiği olayı yorumladı.

BEN ECE ERKEN'İM BENİ NASIL KALDIRIRSIN

Güneş'ten Recep Aslan'ın haberine göre mekan görevlileri ise rezervasyonu olmadığı halde kabul ettikleri Erken’in masasında 4 kişinin olduğunu ve 430 TL hesap kesildiğini belirtti. “Tüm masalarımız rezerveydi. 18.00 civarında gelip 20.00’de kalkacağını söyledi. 20.30’da uyarınca da ‘Ben Ece Erken'im beni nasıl kaldırırsınız?’ diyerek öfkelendi ve hakkımızda olumsuz tweet atacağını, bizi kötüleyeceğini söyledi. Hesabı kendisi değil yanındakiler ödedi” bilgisini paylaştı.