Magazin
12 Ağu 2013 00:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:20

ÜNLÜ SUNUCU ESKİ KOCASININ EVİNE TATİLE GİTTİ!

Kısa bir süre önce Harun Tan ile 11 yıllık evliliğine nokta koyan Ebru Şallı, Tan'ın Gündoğan'daki evine gitti.

Harun Tan ile 11 yıllık evliliğini geçen ay sürpriz bir şekilde bitiren Ebru Şallı, Bodrum’daki tatiline devam ediyor. Şallı, dün öğlen saatlerinde 11 yıl boyunca her yaz döneminde tatil yaptığı eski eşi Harun Tan’ın Gündoğan’daki evine gitti. Şallı gün boyu çocukları Beren ve Pars ile deniz keyfi yaptı. 3 yaşındaki Pars ise annesiyle denizde oyun oynadı.

Boşandıktan sonra hayatında bir değişiklik olmadığını söyleyen Şallı, “Bayramda çocuklar, ailem ve Harun’un ailesiyle birlikte Bodrum’da aynı evde kaldık. Harun yurt dışında olduğu için bize eşlik edemedi. Harun ile aramda hiç bir problem yok. Kavgalı ve gürültülü ayrılmadığımız için Harun ile halen görüşüyoruz. Görüşmeyede devam edeceğiz” diye konuştu.

‘Değişen bir şey olmadı’
Instagram fotoğraf paylaşım programında eski eşinin Tan soyismini profil sayfasından kaldırmasına ise Ebru Şallı, “Evet Instagram’da Tan soyismini kaldırdım. Ama Twitter’da halen, Ebru Şallı Tan olarak duruyor. Bazı şeyleri değiştirmek kolay değil. Hayatımda boşandıktan sonra bir değişiklik olmadı. Şuan hiçbir fark yok. Zaten boşandıktan hemen sonra tatile gittik. Evlerimizi bile ayırmadık. Eylül ayında evlerimizi ayıracağız” diye konuştu.