Ünlü sunucu duşta fark etti! Hayatı değişti!

Sevilen televizyon programının sunucusu, duş alırken bacaklarına dikkatlice baktı ve o anda bir şeylerin yolunda gitmediğine emin oldu. Bacakları, büyük koyu renkli morluklarla kaplıydı, ancak çürüklerin nereden geldiğine dair hiçbir fikri yoktu. Korkunç gerçek sonra ortaya çıktı..

Ünlü sunucu duşta fark etti! Hayatı değişti! - Sayfa 1

İngiltere'de yayın yapan Kanal 4'ün sevilen şovunun sunucuvu olan Laura Hamilton'ın bacakları, büyük morluklarla kaplıydı, ancak başarılı sunucunun çürüklerin nereden geldiğine dair hiçbir fikri yoktu. Laura, duş alırken bacaklarına dikkatlice baktı ve o anda bir şeylerin yolunda gitmediğine emin oldu.


118
Ünlü sunucu duşta fark etti! Hayatı değişti! - Sayfa 2

Laura, kendisi hakkında yaptığı keşif için "Korkunçtu" diyor. Sorun, kızı Tahlia bebekken başladı. Başarılı sunucu, "Oldukça katı bir diyet uyguluyordum" diyor. Şeker ve karbonhidratı kesmiştim ve hayatımda olmadığım kadar zayıftım."


218
Ünlü sunucu duşta fark etti! Hayatı değişti! - Sayfa 3

"Çok egzersiz yapıyordum ve gerçekten iyi durumda olduğumu hissediyordum" diyen Laura Hamilton, morlukları fark etmeye başladı.


318
Ünlü sunucu duşta fark etti! Hayatı değişti! - Sayfa 4

Kocası Alex ve çocukları Rocco ve dört yaşındaki Tahlia ile birlikte yaşayan Laura, gizemli bir şekilde ortaya çıkan morlukları nasıl fark ettiğini şöyle anlattı:


418