Gündem
21 Ağu 2021 16:40 Son Güncelleme: 21 Ağu 2021 16:55

Ünlü sunucu cinsel tacizden gözaltına alındı! ‘Sipariş alan garsona...’

Bir lokantada sipariş alırken cinsel tacize uğradığını iddia eden kadının arkadaşları şüpheliyi yakaladı. Taciz ile suçlanan kişi ise ünlü sunucu çıktı.

İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen olayda bir lokantada çalışan Y.K. isimli kadın, lokantanın dışındaki masaya oturan müşterilerden sipariş alırken birisinin kalçasına dokunduğunu ve sonrasında da yürüyüp gittiğini ileri sürdü. Tacize uğradığını söyleyen genç kız, bu durumu iş arkadaşlarına anlattı.

Arkadaşları ise taciz şüphelisini lokantanın biraz ilerisinde durdurdu. Durdurulan kişinin sunucu ve şovmen Okan Karacan olduğu ortaya çıktı. Olay yerine çağrılan polis, ünlü sunucuyu gözaltına aldı ve emniyet müdürlüğüne götürüldü.

‘TACİZ ETTİ VE YOLUNA DEVAM ETTİ’

tv100’de yer alan habere göre tacize uğradığını iddia eden kadın ifadesinde “İş yerinde dışarıda sipariş alırken bir kişi kalçama dokunarak beni taciz etti ve yoluna devam etti. Beni taciz eden kişinin Zeki Okan Karacan olduğunu emniyette öğrendim. Kendisinden şikayetçiyim” dedi.

Gözaltına alınan Okan Karacan ise suçlamaları kabul etmedi, genç kadını daha önce hiç görmediğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı: “Oğlumla birlikte evime giderken tanımadığım adamlar beni durdurdu. ‘Sen bu kadını elledin, para vereceksin’ dediler. Bana iftira atan Y.K adlı kadından davacı ve şikayetçiyim.”

İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

Okan Karacan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Cumhuriyet Savcılığı ünlü sunucu hakkında "cinsel taciz" suçlaması ile soruşturma başlattı.