Gündem
10 Ağu 2014 08:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:33

Ünlü spor yazarından Aziz Yıldırım'a şok suçlama!

Spor yazarı Gürcan Bilgiç, Ersun Yanal ve Aziz Yıldırım ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu..

Sabah ve Fotomaç yazarı Gürcan Bilgiç, Ersun Yanal ve Aziz Yıldırım ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu.
 
İşte Gürcan Bilgiç'in açıklamaları;
 
"Son günlerde Ersun Yanal ile ilgili çıkan haberlerin kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Ersun Yanal itibarsızlaştırmaya çalışıldı. İstifasını vermekten başka şansı kalmadı aynı Aykut Kocaman gibi..."
 
"Fenerbahçe'de çok net olarak Aziz Yıldırım hakimiyeti var. Aziz Yıldırım kararları veriyor, istediğini yapıyor, başkan adam normal yani... Çok büyük bir destek var arkasında ama bazen idareciler, yöneticiler, başkanlar bu durumu yanlış değerlendirebiliyorlar. Sonsuz bir yetkileri olduğunu düşünüyorlar. Sınırsızca kullanabiliyorlar ama bunun sınırı vardır.
 
Ersun Yanal kolay bir teknik direktör değil oyuncular içinde yöneticiler için de sadece Fenerbahçe ve Milli Takım için hiç kolay olmadı. Onunla çalışmak hiç kolay değildir. Futbol dünyasının dışında standardı vardır. Farklıdır ama başarılıdır. Sözleşme yapıyorsanız Ersun Yanal'ın kendi bildiği doğrulardan çıkmayacağını bilmeniz gerekiyor. Ersun Yanal şu ana kadar hiçbir sürpriz hamlede bulunmadı. Aziz Yıldırım ve yönetiminin bu tarza nasıl bu kadar şaşırdığını ben anlamıyorum, dün yapılan açıklamayı da anlamak mümkün değildir.
 
Oyuncular Ersun Yanal'ın tavrından çok rahatsızlar. Yanal'ın çalıştığı bütün kulüpler bilir, kendini koyduğu yerden, oyunculara tavrından dolayı... Oyunculardan maksimumunu aldı. Geçen sene birçok oyuncu kopma noktasına gelmesine rağmen takımda kaldı ve çok rahat bir şampiyonluk yaşadılar. Yanal'ın bu sezon planlamasını anlamadım. Yapılan plana göre Süper Kupa maçını kaçırıyorlar ama bu planı yönetime söylemiş olması gerekiyor. Aziz Yıldırım, dünkü çıkışını neye bağlayarak yaptı, anlamış değilim ama Ersun Yanal bu konuda biraz daha haklı..."