Gündem
30 Oca 2020 19:55 Son Güncelleme: 30 Oca 2020 22:32

Ünlü spor spikerinden üzücü haber! Kansere yakalandı, tedaviyi reddediyor!

Ünlü spor spikeri Abidin Aydoğdu, sosyal medya hesabı Facebook'tan açıklama yayınladı. Karaciğer kanserine yakalandığını duyuran ünlü spiker, tedaviyi reddettiğini ve hayatın sonunu beklediğini ifade etti.

Ünlü futbol spikeri Abidin Aydoğdu, facebook hesabından bir paylaşım yaparak kansere yakalandığını açıkladı ve dostlarına yazılı bir mesajla veda etti:

Sevgili facebook arkadaşlarım yaklaşık 20 gündür istanbulda yeditepe üniversitesinde karaciğer kanseri ile uğraşıyorum bütün tedavileri reddeterek sessiz sakin hayatın sonunu bekliyorum sayfa arkadaşlarım HEPINIZE BIN SELAM OLSUN ATATURKE BIN SELAM OLSUN LAIK CUMHURIYETE BIN SELAM OLSUN sonunda ölümde ikinci büyük GERÇEK sonunda doğum da nasıl gerçekse yaşamımı teraziye koydum çok karliyim çok güzel insanlar tanıdım inanılmaz güzel bir hayat yaşadım. Borga gibi bir oğlum can bora gibi torunum esra gibi bir geline sahip oldum.hastaligim sırasında bana çok iyi bakan eşim FERHAN aydogduya hastalığımı haber verdigim dört kişiden biri canım arkadaşım can arkadaşım Merih Unver e yalova dan arkadasim oğuz ve melda yilmaz a sonsuz teşekkür ediyorum .sairin dediği gibi bir namazlık saltanatın olacak o musalla taşında….elveda sevgili arkadaşlarım elveda

ABİDİN AYDOĞDU KİMDİR?
Ünlü TRT spikerlerinden Abidin Aydoğdu, Kars Sarıkamış'ta doğdu. Küçük yaşlarında futbola olan ilgisini fark eden Aydoğdu, spor spikerliği alanında uzmanlaştı. Spor ve siyaset konusunda konferanslar veren Abidin Aydoğdu, Türk sporunun en tanıdık seslerinden biri olarak dikkat çekiyor. Fransa 1998 Dünya Kupası ve EURO 2000 turnuvasını anlatan Abidin Aydoğdu, 2002 Dünya Kupası anlatımını da yapmıştı.