Magazin
25 Eyl 2014 17:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:45

Ünlü spor spikeri sürpriz nikahla dünyaevine girdi! (Medyaradar/Özel)

Ekranların sevilen spor spikerlerinden Berfu Haşıoğlu bugün Beşiktaş Belediyesi’nde gerçekleşen sürpriz bir nikâhla dünya evine girdi.

Ünlü simaların şahitlik yaptığı renkli Nikâhı Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar kıydı.

Beşiktaş Belediyesi bugün güzel bir o kadar da ilginç bir nikâha ev sahipliği yaptı. Ünlü spor spikeri Berfu Haşioğlu, uzun süredir birlikte olduğu Avukat sevgilisi Serdar Güzelyalın ile yıldırım nikâhı ile dünya evine girdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın başkanlık makamında gerçekleşen sürpriz nikâhın şahitliğini ise Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka, Gazeteci Cüneyt Özdemir ve Kayhan Çolakel  yaptı.
Sürpriz olduğu için belediye başkanı Hazinedar’ın makamında gerçekleşen nikâhta oldukça renkli anlar yaşandı. Murat Hazinedar, çiftin nikâhını kıydıktan sonra defteri geline değil
Fikret Orman’a teslim etti. Fikret Orman’ın da defteri cebine koyması herkesi güldürdü. Başkan Hazinedar nikâh kıyımı esnasındaki konuşmasında, “Hep üç çocuk hayalim vardı ama bir çocuğum oldu, kısmet değilmiş, ben sizlere üç çocuk yapın demeyeceğim ama yaparsanız da güzel olur dedi. Murat Hazinedar nikâh boyunca yaptığı espriler hem gelin damadı hem de şahitleri epeyce güldürdü.
Çiçeği burnunda çiftin yakın zaman içerisinde güzel bir düğüm merasimi yapacağı öğrenildi. 






Medyaradar/Özel