Gündem
14 Eki 2015 12:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:56

Ünlü spor spikeri İlker Yasin’in evliliği 32 yaş küçük sevgilisi yüzünden bitti

Hürriyet yazarı ve ünlü spor spikeri İlker Yasin'e, 35 yıllık eşi Yasemin Yasin boşanma davası açtı. Boşanma davasının sebebiyse, İlker Yasin'in 10 yıldır birlikte olduğu, kendisinden 32 yaş küçük sevgilisi…

Ünlü spor spikeri İlker Yasin'e eşi Yasemin Yasin'den şok suçlama geldi. Beykoz Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açan Yasemin Yasin, eşini kendisine ihanet etmekle suçladı. Yasin, avukatı Gülgün Çavuşoğlu vasıtasıyla mahkemeye yazılı ve görsel deliller sundu.

1 milyon maddi 1 milyon manevi tazminat

Günaydın'da yeralan habere göre ünlü spikerin eşi Yasemin Yasin, yaşadığı şok aldatılma olayı nedeniyle büyük üzüntü ve bunalım yaşadığını, hayatının alt üst olduğunu belirterek eşinden tazminat istedi. Tazminat rakamının ise 1 milyonu maddi, 1 milyonu manevi olmak üzere 2 milyon lira olması talep edildi.



10 yıldır aldatılıyor

Aldatılan eş, İlker Yasin ile 35 yıldır evli olduklarını ama eşinin bilgisayarında bulduğu resimler ve maillerle son 10 yıldır aldatıldığını öğrendiğini belirtti. Ünlü spor spikerinin sevgilisinin ise kendisinden 32 yaş küçük S.A. olduğu iddia edildi.

“Senden kopamadım”

Mahkemeye sunulan İlker Yasin'le genç sevgilisi S.A. arasındaki yazışmalarda ilginç detaylar da var. Yasin, sevgilisine şöyle yazmış: "Biliyorsun 8 Temmuz'da aldatıldım; öncesinde de, sonrasında da. Kızdım, bağırdım ama senden kopamadım."