Spor
29 Mayıs 2021 08:38 Son Güncelleme: 29 Mayıs 2021 08:45

Ünlü spor spikeri Fikret Engin hayatını kaybetti! Spor dünyasının acı kaybı!

Spor dünyasının sevilen ismi Fikret Engin hayatını kaydetti. Haberi Gökhan Dinç sosyal medya hesabından duyurdu. Engin, şeker komasına girmesi sonrasında hastaneye kaldırılmıştı.

Sevilen spor spikerlerinin başında gelen Fikret Engin, hayatını kaybetti. Haberi Gökhan Dinç sosyal medya hesabından duyurdu.

Dinç paylaşımında "Fikret Engin kardeşimizi kaybettik. Ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

TV8'in sevilen Bay Tahmin programının sunucusu Fikret Engin 25 Mayıs'tan bu yana yoğun bakımda bulunuyordu. Engin, şeker komasına girmesi sonrası hastaneye kaldırılmıştı. 

ACUN ILICALI: MEKANIN CENNET OLSUN

Televizyoncu Acun Ilıcalı Fikret Engin’in ölüm haberi sonrası “Mekanın cennet olsun” notuyla bir paylaşım yaptı.

FİKRET ENGİN KİMDİR?
1973 yılında dünyaya gelen Fikret Engin, Bursa'da bir akrabasının yanında tekstil mağazasında çalışırken AS TV idarecileri tarafından keşfedildi. Ardından uzun yıllar Bursa AS TV'de programlar yaptı. Daha sonra birçok televizyon programı ve bunun yanı sıra radyo programında da sunucu olarak görevlerde bulundu. Uzun yıllardır İstanbul'da yaşamaktaydı. Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde ikamet ettiği biliniyordu. Engin, Cennet Mahallesi halkı tarafından da oldukça seviliyordu.

ATV, Star TV, Super FM ve Teleon TV gibi gibi kanallarda çalışan Engin, özellikle TV8'de ekranlara gelen Bay Tahmin programıyla biliniyordu.