Dünya
13 Eki 2021 14:20 Son Güncelleme: 13 Eki 2021 14:22

Ünlü söz yazarı kadından şoke eden itiraf: Cinle evliyim!

Ünlü söz yazarı Brocarde yaptığı son itirafla dünyayı şoka uğrattı. 35 yaşında ölen bir Victoria askeri ile evli olduğunu belirten Brocarde, yaşadıklarının korku filmlerinde görünenden çok daha farklı olduğunu söyledi. Aralarında çok kuvvetli bir bağ olduğunu dile getiren Brocarde asker cinin kendisini öldürmesinden korktuğunu ifade etti.

Dünya, cinle evli olduğunu söyleyen ünlü söz yazarı kadını konuşuyor. 38 yaşındaki söz yazarı Brocarde, bir cinle evli olduğunu ve cinin asker olduğunu ifade etti.

35 YAŞINDA ÖLEN ASKERİN RUHU

Fırtınalı bir gecede uykuya dalma konusunda sorun çektiğini dile getiren Brocarde, o sırada kendisini Victoria döneminde yaşayan bir cinin ziyaret ettiğini söyledi. Brocarde, Edwardo isimli cinin 35 yaşındayken ölen Victoria askeri olduğunu söyledi.

KORKU FİLMLERİNDEN GÖRÜNENDEN FARKLI

İlk ziyaretten sonra belirli aralıklarla gelmeye devam ede Edwardo'ya Brocarde kısa sürede aşık olduğunu sözlerine ekledi. Çocukluğundan beri paranormal olaylara inanmadığını dile getiren Brocarde, yaşadığı şeyin korku filmlerinde görünenden farklı olduğunu dile getirdi.

"GÖRDÜĞÜMDE AŞKIN NE DEMEK OLDUĞUNU ANLADIM"

Yıllar öncesinde de bir hayalet ile karşılaştığından söz eden Brocarde, "Edwardo'yu gördüğümde kalbimde bir sıcaklık hissettim. Odada bir varmış gibi hissettim ama çevreye baktığımda kimseyi görmüyordum. Odanın aydınlanması için baş ucumdaki lambaya elimi uzattığım anda biri beni engelledi. O sırada kulağıma beni sevdiğini söyledi. İşte o anda aşkın ne demek olduğunu anladım" ifadelerini kullandı.

KENDİSİNİ ÖLDÜRMESİNDEN KORKUYOR

Edwardo'nun varlığının kendisini mutlu ettiğini vurgulayan Brocarde, aralarındaki bağın kuvvetli olduğunu ifade etti. Bu bağın kimi zaman korku yarattığını söyleyen Brocarde, onun bir hayalet olabilmesi için Edwardo'nun kendisini öldürmesinden endişe ediyor.