Magazin
29 Mayıs 2015 09:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:36

Ünlü şovmenin ismi marka oluyor

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in isim hakkını verdiği “Mali By Andon” isimli eğlence mekanı Gümbet barlar sokağında açıldı.

Bodrum’daki eğlence mekanları arasında yerini alan ’Mali By Andon’, ekranların ünlü ismi Mehmet Ali Erbil’in ağabeyi Mustafa Erbil’in katılımıyla açıldı.

İstanbul’un farklı yerlerindeki işletmeleri ile bilinen Erhan İpek, Erbil ailesinin ’Mali’ adını kullanması konusundaki jesti ile Bodrum’da Mali By Andon Bar olarak yeni bir işletme açtı. Mekanın açılışına Mehmet Ali Erbil’in gelmesi beklenirken, son dakika program değiştirmek zorunda kaldığı için katılamadığı belirtildi. Erbil’in ağabeyi Mustafa Erbil, açılışa gelirken kardeşinin ’hayırlı olsun’ mesajını gönderdiğini aktardı.

’ÇARKIFELEK PROVASINA GİTTİ’

Ünlü sunucu Erbil’in Çarkıfelek programı ile Ramazan ayında yeniden ekranlarda olacağını söyleyen ağabey Erbil, "Jest olsun diye dostumuza adımızı verdik. Kardeşim de gelmek istiyordu ancak Çarkıfelek programı başlayacak, acil provaya gitmesi gerekti. Dostlarına selam gönderdi" dedi.

’Mali By Andon’ adının Bodrum’da kalmayıp İstanbul’da da duyulacağını belirten işletmeci Erhan İpek ise "Merkezimiz İstanbul ama Bodrum’un vergi dairesine bağlıyız. Erbil ailesi ile dostluğumuz var ve Mali By Andon olarak yeni bir marka oluyor. İsim konusundaki jestlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.


(Milliyet)