Ünlü şefe benzerliği olay oldu! "Buraya gelmiş en iyi yarışmacısın"

MasterChef Türkiye'de üçlü düelloda yarışan Mehmet Gökçeöz, ünlü şef Somer Sivrioğlu'na benzerliğiyle yarışmaya damga vurdu. Mehmet Gökçeöz, vişneli pazı sarması yaparak üst tura çıkmak için mücadele verdi. Somer Şef'e ikizi kadar benzeyen yarışmacı Mehmet Gökçeöz ile şefler arasında sohbet de izleyenleri güldürdü

Ünlü şefe benzerliği olay oldu! "Buraya gelmiş en iyi yarışmacısın" - Sayfa 1

TV8'de yeni sezonuyla ekrana gelen MasterChef Türkiye 2020'nin 28 Temmuz Salı ekrana gelen son bölümünde düellolar heyecanı yaşandı. Ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri olduğu yarışmada, Somer Şef'e benzerliğiyle oldukça konuşulan Mehmet Gökçeöz, Emel Günoğlu ve Sinan Başkurt düelloda karşı karşıya geldi. Ünlü şefler yarışmacılardan vişneli pazı sarması yapmalarını istedi.

19
Ünlü şefe benzerliği olay oldu! "Buraya gelmiş en iyi yarışmacısın" - Sayfa 2

"SOMER ŞEF OLMADIĞIMI SÖYLÜYORUM AMA İNANMIYORLAR"

Yarışmacılar vişneli pazı sarma yemeğini 40 dakikalık sürede en iyi şekilde şeflere sunmaya çalıştı. Yemek öncesi Somer Şef'e neredeyse ikizi kadar benzeyen Mehmet'in şeflerle olan sohbeti güldürdü. Mehmet Gökçeöz, herkesin kendisini Somer Sivrioğlu sanarak fotoğraf çekilmek istediğini söyleyerek, "Ben Somer Sivrioğlu olmadığımı söylüyorum ancak inanmıyorlar. Kucaklaşmak fotoğraf çektirmek istiyorlar. Kahve festivaline katıldığımda herkes etrafımı sardı" dedi.

29
Ünlü şefe benzerliği olay oldu! "Buraya gelmiş en iyi yarışmacısın" - Sayfa 3

Yarışmanın renkli isimlerinin yarıştığı düello turunda yine eğlenceli dakikalar yaşandı. Mehmet Şef, Somer Şef'e çok benzeyen Mehmet'e şakayla karışık takılırken Somer Şef de Mehmet'e dönerek esprili bir şekilde pazıyı düzgün sarmasını söyledi.

39
Ünlü şefe benzerliği olay oldu! "Buraya gelmiş en iyi yarışmacısın" - Sayfa 4

"DURUŞUNLA, HEYBETİNLE, YAKIŞIKLILIĞINLA...."

Düello sonunda ise şefler yemekleri tadarak oy birliğiyle kararlarını açıkladı. İlk elenen isim ise Somer Şef'e benzeyen Mehmet Gökçeöz oldu. Pirinçlerin iyi pişmemesi ve sarmaların büyük olması eleme nedeni olarak açıklandı. Somer Şef ise kendisine benzeyen yarışmacıya, "Duruşunla, heybetinle, yakışıklılığınla bugüne kadar yarışmış en iyi yarışmacısın" diyerek espri yaptı.

49