Gündem
01 Eyl 2018 15:38 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:49

Ünlü şarkıcıya cenaze töreninde taciz skandalı! Rahip özür diledi...

Ariana Grande, Aretha Franklin'in cenazesinde kameraların önünde piskopos tarafından taciz edildi.

Bir süredir mücalede ettiği hastalığa yenilerek, 16 Ağustos'ta hayata veda eden efsane şarkıcı Aretha Franklin, son yolculuğuna vasiyetine uygun bir şekilde uğurlanmıştı.

'Soul müziğin kraliçesi' olarak nitelendirilen 76 yaşındaki Aretha Franklin bu dünyaya, pırıldayan altın rengi bir tabut içinde veda etti.

Aretha Franklin'in naaşı, Detroit'teki Charles H. Wright Afrika Amerika Tarihi Müzesi'ndeki katafalka kapağı açık tabut içinde ve üzerinde kırmızı elbisesi ve kırmızı ayakkabılarıyla konuldu. Franklin'ın naaşının etrafı yüzlerce gülle süslendi.



ARİANA GRANDE'DEN DUYGUSAL ŞARKI

Ünlü şarkıcının cenaze töreninde sahneye çıkan pop yıldızı Ariana Grande, "(You Make Me Feel Like) A Natural Women" şarkısını seslendirdi.



RAHİPTEN TEPKİ ÇEKEN YAKINLIK

Aretha Franklin'in cenaze törenlerinde görev alan Rahip Charles H. Ellis, Grande'nin şarkıyı bitirmesinin ardından şarkıcıya sergilediği yakın davranışlar ve el hareketleriyle sert bir şekilde eleştirildi.



ÖZÜR DİLEDİ

Çekilen fotoğraflarda rahibin Grande'yi belinden tuttuğu ve sağ göğsüne parmak uçlarıyla dokunup ünlü şarkıcıyı taciz ettiği net bir biçimde görülüyor olmasına rağmen, rahip bu yaşananların spekülasyondan ibaret olduğunu belirten açıklamalarda bulundu.

Öyle bir niyetinin olmadığını, kilise de her zaman yapıldığı gibi sanatçının elini sıkmasının ardından ona sarıldığını belirten Charles, "Bir kadının göğsüne dokunmak gibi bir niyetim asla olmadı." dedi.

Açıklamarına devam eden rahip, "Bilmiyorum, ona sadece sarıldım, belki de sınırımı aştım, yaptığım hareket tamamen dostçaydı ama yine de özür dilerim" diye konuştu.