Magazin
23 Eyl 2013 14:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

ÜNLÜ ŞARKICININ KOSTÜMÜ YİNE OLAY YARATTI!

Miley Cyrus, Las Vegas'ta düzenlenen iHeartRadio Music Festival'de cüretkar bir kıyafetle sahneye çıktı. GALERİ

MTV Müzik ödüllerinde sahnede striptiz yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken 20 yaşındaki şarkıcı Miley Cyrus, Wrecking Ball şarkısına çektiği klipte çırıkçıplak olmasıyla da gündem yaratmıştı. Miley'nin klibi izlenme rekoru kırdı, adı pek çok dünya starından daha fazla anılıyor ancak ünlü yıldız mutsuz, çünkü Cyrus oyuncu nişanlısı Liam Hemsworth tarafından terk edildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Las Vegas'ta düzenlenen iHeartRadio Music Festival'de yine cüretkar bir kıyafetle sahneye çıkan Cyrus, sahne şovlarıyla da dikkat çekti.

İŞTE OLAY YARATAN KIYAFETLER : GALERİ

Önce file bir elbiseyle sahneye çıkan Cyrus, sonra da beyaz iç çamaşırını andıran bir başka giysiyle şarkılarını seslendirdi.

'ESKİ NİŞANLISINI UNUTAMADI'
Klibiyle olay yaratan şarkısı Wrecking Ball'u seslendirdiği sırada gözyaşlarını tutamayan Cyrus, "Eski nişanlısını unutamadı" yorumlarına neden oldu.

Miley Cyrus'ın nişanlısı Hemsworth, genç şarkıcıdan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Meksikalı oyuncu Eiza Gonzalez ile flört etmeye başladı. Hatta genç oyuncu yeni aşkını gözler önüne sermek için fazla beklemedi.

NEDENİ AŞK ACISI MI?
Genç şarkıcının son dönemdeki skandal boyutuna varan hareketlerinin de bu aşk acısıyla ilgisi olduğu ileri sürülüyor. Yaşından büyük davranışlarıyla dikkat çeken Cyrus'ın son dönemde artan cüretkar hareketlerinin eski nişanlısına yönelik mesajlar taşıdığı iddia ediliyor.