Magazin
29 Nis 2020 09:26 Son Güncelleme: 29 Nis 2020 09:29

Ünlü şarkıcının kadın tacizciyle başı dertte

Ünlü popçu Tan Taşçı'nın başı saplantılı kadın hayranıyla dertte. Taciz edilen Tan Taşçı'nın ayrıca ölüm tehdidi aldığı iddia edildi. Ünlü şarkıcı mağduriyetini sosyal medyadan paylaştı.

Şarkıcı Tan Taşçı, Korona virüs karantinası için gittiği Bodrum'daki çiftliğinde de rahatsız edildi. Geçtiğimiz aylarda takıntılı hayranını savcılığa veren ve 'korkuyorum' diyen Tan Taşçı, tacizci hayranı için iki kez uzaklaştırma, hakkında yorum yapma ve iletişim araçları ile ulaşmama kararı çıkartmış olsa da sarışın olduğu bilinen ve saçlarını yüzüyle kapatan hayranı tarafından taciz edilmeye, tehdit edilmeye devam ediliyor.

Her seferinde tacizcisini engellediği halde yeni hesaplarla saldırmaya devam eden takıntılı hayran bu sefer durumu ileriye götürdü ve öldürdüğü bir serçe fotoğrafı paylaştı. Sanatçının şahsi hesabına da 'Bodrum'a geliyorum, yüzyüze konuşacağız, ya benimsin ya toprağın. Can mı çıkar ne olur bilemem. Sensiz yapamam beraber öleceğiz' yazdı.

 

Kadına şiddetin tepki gördüğü ve yasalar tarafından gerekli düzenlemelerin yapılmaya başlandığı ülkemizde Tan Taşçı yetkililere seslendi ve takıntılı hayranı için gerekenin yapılması için sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

Adliyeye gidip ifade vermeyen tacizci hayranının psikolojisinin bozuk olduğunu, bu halde hale elini kolunu sallayarak gezdiğini ve canına kast etmesinden korktuğunu belirten Tan Taşçı yardım bekliyor.