Ünlü şarkıcının 8 aylık kızına 7.ameliyat!

Şarkıcı Sinan Özen'in 8 aylık kızı Neva, bağırsaklarındaki rahatsızlık nedeniyle bu sabah 7. kez ameliyata alındı. Ameliyathane kapısında duygu dolu anlar yaşayan Özen, "Neva'mızı önce Allah'a, sonra 7. kez doktorlarımıza emanet ettik" dedi.

Ünlü şarkıcının 8 aylık kızına 7.ameliyat! - Sayfa 1

Sanatçı Sinan Özen, 2016 yılında Burcu Kartal ile dünyaevine girdi. 8 ay önce Neva ve Sanberk adında ikiz çocukları dünyaya gelen çiftin mutluluğu kızlarının rahatsızlığı nedeniyle kısa sürdü.

111
Ünlü şarkıcının 8 aylık kızına 7.ameliyat! - Sayfa 2

56 yaşındaki Özen'in kızı Neva, bağırsaklarındaki rahatsızlık nedeniyle bu sabah 7. kez ameliyata alındı. Ameliyathane kapısında duygu dolu anlar yaşayan çift, o kareleri sosyal medya hesabından yayınladı. Sinan Özen, yaptığı paylaşımda "Neva'mızı önce Allah'a, sonra 7. kez doktorlarımıza emanet ettik" notunu düştü.

211
Ünlü şarkıcının 8 aylık kızına 7.ameliyat! - Sayfa 3

Ünlü şarkıcının gönderisine takipçilerinden destek ve dua yorumları yağdı.

311
Ünlü şarkıcının 8 aylık kızına 7.ameliyat! - Sayfa 4

SEVENLERİNDEN DUA İSTEMİŞTİ

Sevenlerinden dua isteyen Sinan Özen, geçtiğimiz günlerde "Güçlü kızlar, güçlü yarınlar demek, '11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü' kutlu olsun. Kızım Neva 17 Ekim Cumartesi günü önemli bir ameliyata girecek. Bu vesileyle dualarınızı eksik etmeyin" açıklamasını yapmıştı.

411