Ünlü şarkıcılarla ekrana veda ediyor

TRT1 dizisi, "Kalk Gidelim” 31 Aralık’ta 4. sezonuyla 135. bölümde ekranlara veda ediyor. Çekimleri Muğla'da gerçekleşen diziye final bölümde 3 ünlü şarkıcı konuk oluyor.

Ünlü şarkıcılarla ekrana veda ediyor - Sayfa 1

TRT1 dizisi, "Kalk Gidelim” 31 Aralık’ta 4. Sezonuyla 135. bölümde ekranlara veda ediyor.

112
Ünlü şarkıcılarla ekrana veda ediyor - Sayfa 2

Çekimleri Muğla’nın Yeşilyurt ilçesinde gerçekleşen dizinin yılbaşı gününe denk gelen final bölümüne Gülşen, Kubat ve Göksel konuk olacak. Şarkıcıların ilk kez gerçekleştirdiği oyunculuk performanslarıyla renkli görüntüler ortaya çıktı.

212
Ünlü şarkıcılarla ekrana veda ediyor - Sayfa 3

Gülşen: “Kalk Gidelim” ailesine konuk olduğum için mutluyum..

Çekimlerin hemen öncesinde Gülşen, heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “İlk kez bir projede oynayacağım. “Kalk Gidelim” ailesine konuk olduğum için çok mutluyum. Biraz da heyecanlıyım." Şarkıcı, çekimler sırasında oyunculuğuyla herkesi şaşırttı. Hiç tekrar almadan çekilen sahnede Dizinin başrol oyuncularından Ufuk Özkan’la kamera karşısına geçen Gülşen’in kahkahaları havada uçtu.

312
Ünlü şarkıcılarla ekrana veda ediyor - Sayfa 4

Göksel: ”Uzun Zaman Sonra Dostlarımla Beraber Olduğum İçin Çok Mutluyum”...

Göksel, yakın dostu Kubat ile dizi projesinde birlikte yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Pandemi süresince Muğla’da yaşayan Göksel "Muğla'yı çok sevdim. Sizinle hemşehri sayılırım. Çok huzurluyum. Bir süre daha buralarda olacağım. İlk kez oyunculuk için kamera karşısına geçtim. Yılbaşı gecesi “Kalk Gidelim” ekibiyle evlerinize konuk olacağız” dedi.

412