Röportaj
20 Mar 2016 14:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:24

Ünlü şarkıcıdan ilginç çıkış: İnsanlar delirtti Recep Tayyip Erdoğan'ı!

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu ülkenin içinde bulunduğu psikolojik durumu değerlendirdirirken Cumhurbaşkanı Erdoğan için de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Şarkıcı Emel Müftüoğlu, Cumhuriyet'ten Ceren Çıplak'ın sorularını yanıtladı. Babasının korkunç biri olduğunu söyleyen Müftüoğlu, "Erdoğan'ı insanlar çıldırttı. Her şeye yanlış dersen kim olsa bu kadar çığırından çıkar. Empati yapıyorum. İnsanlar delirtti onu" diye konuştu.

Müftüoğlu'nun açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

Siz dönemine göre gerek şarkılarınızla gerek kliplerinizle bol erotizm göndermeli işler yaptınız, o kadar özgürlükçü iken bugün böyle düşünmeniz beni şaşırttı.
Evet bizim kuşak daha özgürdü. Son derece cesurumdur, asiyimdir. Özgürlük duygum da gelişmiştir ama çocukları korumak ve iyi eğitim için böyle katı bakıyorum.
Ülkenin genel gündemini nasıl görüyorsunuz?
Bizdeki en büyük sorun her şeyi birbirine karıştırmak. Nerede takdir edilecek, nerede eleştirilecek bilmiyoruz. Körü körüne itaat ediyoruz. Herkes kendi seçtiği partiye biatçı. Böyle bir hayat yok ya! Ne doğru düzgün takdir edebiliyorsunuz, ne de doğru düzgün karşı çıkabiliyorsunuz. Zaten bu dengesizlik bizi mahvetti. Toplum olarak müthiş bir dengesizlik içindeyiz. Futbol fanları gibiyiz. Her şeye yanlış dediğinizde doğruya da yanlış dediğinizde zalim bir hale getiriyorsunuz... Erdoğan’ı her doğruya yanlış diyenler daha doğrusu her şeye yanlış diyenler çıldırttı. Her şeye yanlış dersen kim olsa bu kadar çığırından çıkar. Empati yapıyorum. İnsanlar delirtti onu. Yarın bütün arkadaşlarım, çevrem “Vay Erdoğan yalakası mısın?” diye yargılayacaklar. Hayır değilim.
“Erdoğan’ı çıldırtanlar”larla empati yapar mısınız?
Sabit fikirli oldukları için böyle oluyor. Beni de onlar çıldırttılar. Bu kadar demokrasiden bahsedip de Cumhurbaşkanı’nın davetine gidenleri aşağıladıkları için ben de bu noktaya geldim. Nasıl bu kadar aşağılayıp başkalaştırabilirsin arkadaşlarını. Demek ki sen de başa gelsen, aynı zulmü taşıyan bir kalple geleceksin.