Magazin
20 Kas 2023 21:30 Son Güncelleme: 20 Kas 2023 21:32

Ünlü şarkıcı müjdeli haberi verdi! ‘Evlendim’ diye bağırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, bir süredir beraber olduğu ünlü spor menajeri Rich Paul ile evlendiğini duyurdu.

Müzik dünyasındaki yükselişini kazandığı ödüller ve başarılı şarkılarıyla tescilleyen Adele, bu defa özel hayatıyla gündemde. 2018’den 2021’e kadar evli kaldığı Simon Konecki’den sonra sonunda ünlü şarkıcı mutluluğu yakalamış görünüyor.

Bir süredir adı LeBron James’in menajeri olarak öne çıkan Rich Paul ile anılıyordu. Ünlü şarkıcı katıldığı bir şovda bu beraberliğin evlilikle tamamlandığını ilginç bir şekilde göstermiş oldu.

Adele daha önce de Rich Paul ile ilgili konuşurken “eşim” diye bahsettiği için evlendiklerine dair dedikoduları alevlendirmişti. Şimdi, en yakın arkadaşı Alan Carr’ın Los Angeles’taki komedi şovunda da evlendiklerini doğruladı.

Bir izleyici şöyle açıkladı: “Bu gece Alan Carr’ın Los Angeles’taki komedi şovundaydım ve izleyiciler arasında Adele de vardı. Alan kalabalığa yakın zamanda evlenen birisinin olup olmadığını sordu ve Adele ‘evlendim’ diye bağırdı.”

Başka bir izleyici de küçük ve samimi bir gösteri olduğunu belirterek, Adele’in ‘evlendim’ diye bağırdığını söyledi.

Geçtiğimiz ay Rich Paul de kendisinin ve Adele’in iki yıllık ilişkileri boyunca birbirlerine nasıl yardım ettiklerini anlatırken evlilik söylentilerine değinmişti. Rich Paul, “İyi bir yerdeyim, iyi bir yerdeyiz. Mutlu. O muhteşem. Benim için harika. Birbirimize çok iyi davranıyoruz” demişti.

Ünlü menajere Adele ile evlendiği yönündeki söylentiler sorulduğunda ise özel hayatını açıkça anlatacak bir insan olmadığını söyleyerek ilişkileri ile ilgili detay vermekten kaçınmıştı.

 

ETİKETLER
#Adele #Rich Paul