Magazin
07 Haz 2012 17:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:45

ÜNLÜ ŞARKICI İKİNCİ KEZ DÜNYAEVİNE GİRDİ!

Türk pop müziğinin romantik sesi Suat Suna ikinci kez nikah masasına oturdu!

Şarkıcı Suat Suna, ikinci evliliğini Burcu Balkanlı ile yaptı.

Önceki akşam Suna ve Balkanlı çifti Baltalimanı’nda bulunan Portaxe adlı mekanda yaklaşık 400 kişinin katıldığı düğünle yaşamını birleştirdi. Gecede Suna’yı Kayahan -  İpek Açar, Ata Demirer, Özge Borak, Şahan Gökbakar ve Murat Evgin yalnız bırakmadı. Çift ilk danslarını Suat Suna’nın Balkanlı için yazdığı, “Senden Başka” isimli şarkısıyla yaptı. Daha sonra sahneye ise Kayahan çıktı. Kayahan sahneye çıkarken yanında kızı Aslı Gönül de vardı.
 
Bir tane sevgisi
Suat Suna ve Burcu Balkanlı düğünün ortasında basın mensuplarına poz verdikten sonra sorularını yanıtladı. “Heyecanlı mısınız?” sorusuna Suat, “Mutluluk var. Heyecan yapıyla alakalık… Sevgi ve mutluluk var. Her şey güzel” derken Balkanlı, “Çok mutluyum” diye konuştu.

Kayahan’ın nikaha katılmasıyla ilgili Suna, “Kendisi manevi babam gibi burada olmalıydı. İyi ki geldi” diye konuştu. Eşi Balkanlı için yazdığı “Senden Başka” şarkısı için Suna, “Bu geceye özel bir şey yapmak istedim. Dans edeceğimiz parçayı kendim söylemek istemiştim” şeklinde konuştu.

“Nasıl evlenme teklifi ettiniz?” sorusuna Suna, “Sürprizli bir evlenme teklifi olmadı. Benim için evlenmek sürprizdi. Hiç düşünmediğim bir şeydi. Burcu hanım gibi birdenbire hayatımı adapte edeceğim biriyle karşılaşınca yeniden evlenmenin doğru olacağını karar verdim. İyi ki böyle yapıyorum” dedi. Bir muhabirin “Suat Suna romantik midir?” demesine Balkanlı, “Bir tanedir o” diyerek eşine sevgisini gösterdi. Balayı için sürpriz yapacağını söyleyen Suna, “ªimdi söylemeyeyim. Yoksa sürprizi kaçar” diyerek balayını yerini söylemedi.