Magazin
25 Ağu 2022 20:30 Son Güncelleme: 25 Ağu 2022 21:07

Ünlü şarkıcı Gülşen'in ifadesi ortaya çıktı! "İmam hatip mezunu kemancımla..."

Nisan ayındaki konserinde İmam Hatiplilerle ilgili sarf ettiği sözler nedeniyle gözaltına alınan Gülşen'in ifadesi ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Gülşen 4 ay önce nisan ayında verdiği konserde "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi. Sapıklığı oradan geliyor herhalde" ifadelerini kullanmıştı. Gülşen'in konserdeki videosu dün gece gündem oldu.

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatılan Gülşen gözaltına alındı. Emniyette yaklaşık 1 saat ifade verdikten sonra Gülşen polis ile mevcutlu olarak Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi.

Ünlü şarkıcının emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıktı. Tv100’ün haberine göre; Gülşen, "Herhangi bir kesimi hedef almadım. İmam Hatip mezunu kemancımla şakalaştım." diyerek kendini savundu.

TUTUKLANDI

Gülşen, karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde Gülşen'in eşi Ozan Çolakoğlu da kameralara yansıdı. Çolakoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak adliyeye girdi. Gülşen'in adliyeye girmesinin ardından ifadesinin bitmesiyle birlikte savcı, Gülşen'in üzerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumu, suça dair yasada yazılı cezanın üst haddi göz önüne alınarak tutuklanmasını talep etti. Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği de, Gülşen'in "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Gülşen'in Bakırköy'deki Kadın Kapalı Cezaevi'ne götürülmesi bekleniyor.

 

ETİKETLER
#gülşen #ifade