Magazin
30 Oca 2022 12:31 Son Güncelleme: 30 Oca 2022 12:46

Ünlü şarkıcı koronavirüse yenik düştü! Ölmeden önce attığı tweet herkesi ağlattı

Arjantin doğumlu ünlü Meksikalı şarkıcı Diego Verdaguer 70 yaşında hayatını kaybederken ölmeden birkaç saat önce attığı tweet, eşini ve hayranlarını gözyaşları içinde bıraktı.

Latin dünyası 70 yaşında hayatını kaybeden Arjantin doğumlu Meksikalı efsane şarkıcı Diego Verdaguer'in ölüm haberiyle sarsıldı.

AFE'nin haberine göre 70 yaşındaki efsane şarkıcı Kovid-19'a bağlı komplikasyonlar nedeniyle Los Angeles'ta hayatını kaybetti. Haber Global'in elde ettiği bilgiye göre Verdaguer, Aralık ayından beri virüsle savaşıyordu.

Acı haberi ünlü şarkıcının ailesi Instagram'dan duyurdu.

Açıklamada "Sevgili Diego'muzun güzel ruhunun bugün bedenini terk ettiğini büyük bir üzüntüyle kamuoyuna ve dostlarımıza duyuruyoruz" denildi.

Diego Verdaguer'in naaşı, şarkıcının isteği üzerine yakılacak.

Diego Verdaguer ve eşi Amanda Miguel

Öte yandan Diego'nun ölmeden birkaç saat önce Twitter'dan attığı mesaj herkesi ağlattı. Ünlü şarkıcı paylaşımında eşi Amanda Miguel'i etiketleyerek "Bunu sana söylemekten asla yılmayacağım! Amanda sen kalbimi çalan bir hırsızsın ve kalbim hep sana ait olacak" yazdı. Paylaşımına eşiyle resmini de ekleyen Verdaguer, fotoğrafının üzerine de en büyük hit şarkısı La Ladrona'nın nakarat kısmını yazdı: "Benimle ilgilen, beni sev, öp beni, beni böyle şımart"