Magazin
26 Eyl 2019 10:47 Son Güncelleme: 26 Eyl 2019 11:00

Ünlü sanatçının acı günü!

Şarkıcı Işın Karaca'nın 85 yaşındaki dedesi hayata gözlerini yumdu. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Karaca, cenaze detaylarını paylaştı.

Ünlü şarkıcı Işın Karaca’nın 85 yaşındaki dedesi vefat etti. Karaca, acı haberi duygusal bir mesaj yayınlayarak Instagram hesabından duyurdu.

Cuma günü kılınacak cenaze namazının ardından Karaoğlanoğlu mezarlığına defnedilecek.

Ünlü sanatçı vefat haberini sosyal medya hesabından böyle duyurdu:

"Enver Dedem... Ben 12 yaşındaydım tanıştığımızda. Anneannemin gönlünü fethetmiş, aşka yeniden inandırmıştı... Birlikte geçirdikleri 30 küsur senenin ardından bugün dedemize veda ediyoruz... Son 5 yıldır Alzeimer ile mücadele ederken, parkinson ve bir de üstüne felç tüm ailemizi sarstı... Bugün 12:40 saatinde Enver dedemizin kalbi daha fazla dayanamadı ve 85 yaşında hakkın rahmetine kavuştu... Kıbrıs’ta bulunan tüm dostlarımıza, arayan, soran, ailemizi yalnız bırakmayan tüm can dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.. Cenazemiz Cuma günü , 27.09.2019 tarihinde ikindi namazına mutabık, (GAU) Karaoğlanoğlu camisinde cenaze namazı kılınıp Karaoğlanoğlu mezarlığında defnedilecektir. Mekanın cennet olsun dede..."