Magazin
10 Haz 2010 09:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:22

ÜNLÜ SANATÇI OTELİNİ SATMAK İSTERKEN FENA DOLANDIRILDI!

Sanatı kadar yatırımları ile ünlenen bir türkücü otelini satmak isterken fena çarpıldı!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Bodrum'daki otelini 15 milyon dolara satmak için anlaştığı kişi tarafından dolandırıldı.
 
Türkücü İbrahim Tatlıses'in Kuşadası ve Bodrum'da bulunan iki oteli başına dert açtı. Bir süre önce otellerini satışa çıkaran Tatlıses, kendisini aylık harcama limiti 40 milyon dolar olan bir şirketin yetkilisi olarak tanıtan B.Ç. ile masaya oturdu.

FATURALARI ÖDEMEDİ

İki otel için 15 milyon dolara el sıkışan Tatlıses ile B.Ç. 2 milyon dolarlık peşinat konusunda da anlaştı. Ancak peşinatın ödenmemesi üzerine Tatlıses, Kuşadası'ndaki otelinde 1 ay bedava konaklayan ve daha sonra ortadan kaybolan B.Ç'nin kendisini dolandırdığını iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Otelde 1 ay konaklayan B.Ç. giderken otelde yaptığı 16 bin liralık faturayı da ödemedi.

EKİBİYLE YİYİP İÇTİ

Bununla da kalmayan B.Ç, İzmir'deki otele geliş gidiş ücreti olan 11 bin TL'lik masrafı da üstlenmedi. Suç duyurusunda B.Ç'nin Tatlıses'i sürekli oyaladığı, otelde ekibi ile kalıp yiyip içerek hiçbir bedel ödemediği ve otel personeline karşı kendisi otelin sahibi göstererek, çalışmalarından memnun olmadığı personeli işten çıkaracağını söyleyerek işletmede huzursuzluk yarattığı öne sürüldü.

BUGÜN