Magazin
08 Nis 2021 23:32 Son Güncelleme: 08 Nis 2021 23:35

Ünlü sanatçı Cenk Eren'den sert aşı çıkışı! ‘Ne sanatçı, ne futbolcu önceliği olmaz!’

Son günlerde tartışmaların odağında yer alan Kovid-19 aşısında önceliğin kimlerde olması ile ilgili ünlü sanatçı Cenk Eren'den bir teklif geldi.

Koronavirüs salgıyla mücadele kapsamında Türkiye geneli aşı çalışmaları devam ederken önceliğin kimlerde olması gerektiği konusu sıkça tartışılıyor.

"NE MİLLETVEKİLİ NE FUTBOLCU NE GAZETECİ ÖNCELİĞİ OLMAZ"


Son olarak Berna Laçin gazeteci olduğunu iddia ederek öncelikli olarak aşı olmuştu. Ünlü şarkıcı Cenk Eren de aşı tartışmalarına dahil oldu. Eren, toplu taşına duraklarına aşı çadırları kurulması gerektiğini söyleyerek, "Ne milletvekili ne futbolcu ne gazeteci önceliği olmaz." dedi.


"HER SABAH MECBUREN İŞE GİDEN İNSANLAR ÖNCELİKLİ OLMALI"

Cenk Eren sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada; "Bana göre aşı önceliği kimde olacak biliyor musunuz, toplu taşıma duraklarına kuracaksınız aşı çadırları, her sabah mecburen evine ekmek götürmek için işe giden o insanlar var ya önce onları aşılayacaksınız. Ne milletvekili ne futbolcu ne gazeteci önceliği olmaz." ifadelerini kullandı.

"BU DÖNEMDE LÜKSE PARA HARCAMAK GÜNAH"

Ünlü şarkıcı Cenk Eren geçtiğimiz günlerde, pandeminin müzisyenlerin hayatını alt üst ettiğine dikkat çekti. Cenk Eren lüks bir yaşam sürmediğini belirtti. Ünlü şarkıcı “Bu dönemde lükse para harcamak günah” ifadelerini kullandı.