Magazin
05 Eyl 2011 22:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:46

ÜNLÜ REKLAMCI UÇAKTA TERÖR ESTİRDİ!

Gazeteci Cüneyt Özdemir uçakta yaşanan skandalı sosyal paylaşım sitesi twitter'dan paylaştı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Los Angeles seferini gerçekleştiren yolcu uçağında, ünlü reklamcı Alinur Velidedeoğlu'nun ve yolcular arasında çıkan pencere karartma tartışmasından dolayı çıkan kavgayı, Gazeteci Cüneyt Özdemir sosyal paylaşım sitesi twitter'dan paylaştı.

THY'nin bugün gerçekleştirilen İstanbul Los Angeles tarifeli uçağında çıktığı öğrenilen pencere karartma kavgasını Gazeteci Cüneyt Özdemir twitter'dan bildirdi.

Özdemir, "Uçakta bir skandal yaşadık. Biliyorsunuz okyanus uçuşlarında uçağın bütün pencereleri karartılır. Alinur Bey gazetelerin magazin eklerini günışığında okumaya karar vermişti. Tüm uyarılara rağmen Alinur Velidedeoğlu adlı reklamcı bunu kabul etmedi. Biz koltuk alırken o anlaşılan uçağı satın aldığını düşünüyordu. 15 saatlik uçuş boyunca hosteslerin, hamile kadınların, yolcuların ısrarına rağmen penceresini açık bıraktı. Hiç kimse uyuyamadı. Bu da yetmezmiş gibi kendisini uyaran yolcularla dalga geçti. Birkaç yolcu dövecekti ki araya hostesler girdi. Bu şımarıklığı bir ABD uçağında yapsaydı elleri kelepçeli inerdi o uçaktan. Berbat bir 15 saat geçirtti. Asıl üzüldüğüm hamile yolcuların uyuyamamasıydı. Hosteslerden bir iki tanesi ağlamaklı ve çaresizce yolcuları sakinleştirmeye çalıştı" dedi.