Kültür Sanat
26 Tem 2019 14:50 Son Güncelleme: 26 Tem 2019 15:13

Ünlü rapçiden Naim Süleymanoğlu'na özel şarkı!

Kırdığı dünya rekorlarıyla adından söz ettiren ünlü halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Rapçi Eypio, ünlü haltercinin hayatının anlatıldığı "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filmine özel şarkı besteledi.

Eypio, Naim Süleymanoğlu'nu anlatan film "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu"için şarkı seslendirdi. Bugün yayınlanan klipte filmden bazı kesitler de yer aldı. Naim Süleymanoğlu'nun filmi 25 Ekim'de sinemalara girecek.

Çekimleri Bulgaristan'da devam eden filmde, kırdığı dünya rekorları ve kazandığı büyük başarılarla yediden yetmişe Türk halkının büyük bölümünün sevgisini kazanan sporcu Naim Süleymanoğlu'nun yaşamı, beyaz perdeye aktarılıyor.

Senaryosunu Barış Pirhasan'ın kaleme aldığı filmde Hayat Van Eck, Yetkin Dikinciler, Gürkan Uygun, Selen Öztürk, Levent Ülgen, Renan Bilek, Barış Kıralioğlu, Bülent Alkış, Kemal Başar, Maria Rumenova Sotirova, Mehmet Esen, Evren Erler, Mustafa Kırantepe, Uğur Güneş ve İsmail Hacıoğlu rol alıyor. Film, 25 Ekim'de izleyiciyle buluşacak.

FİLME ÖZEL ŞARKI BESTELEDİ

Rap müziğin önemli isimlerinden Eypio, görkemli ve nefes nefese bir hayatı anlatan "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filmi için özel bir şarkı besteledi. Sözleriyle olduğu kadar müziğiyle de dinleyicileri etkilemeye hazırlanan "NAİM"isimli şarkı, filmin başrol oyuncularının yer aldığı görüntülerle klip oldu ve izleyicilerin beğenisine sunuldu. Şarkıda geçen; "Bir derdin varsa söyle Naim gelir kaldırır" sözleri şimdiden sosyal medyada yayılmaya başladı.

Milli halterci Naim Süleymanoğlu spor kariyerinde 47 dünya rekoru, 3 olimpiyat altın madalyası, 6 avrupa şampiyonluğu ile 8 kez dünya şampiyonluğunu kazandı ve dünyaya adını duyurdu.