Televizyon
03 Oca 2020 11:48 Son Güncelleme: 03 Oca 2020 12:03

Ünlü ralli pilotu Burcu Çetinkaya ekranlara dönüyor! Hangi kanalla anlaştı?

4 yıl önce evlendiği Mehmet Fatih Bucak'tan boşanan, ardından da başörtüsünü çıkarma kararı alan Burcu Çetinkaya ekranlara dönüyor.

Ekotürk televizyonunda hafta içi hergün yayınlanan Küresel Bakış programını 6 Ocak Pazartesi’nden itibaren Burcu Çetinkaya sunacak.

Çetinkaya, hafta içi 16.00 – 17.00 aralığında, dünyada olup biten olayları, olayların ekonomi ve finans piyasalarına etkisini konukları ile canlı yayında değerlendirecek.

BURCU ÇETİNKAYA KİMDİR?

İstanbul doğumlu Burcu Çetinkaya dereceyle girdiği Robert  Koleji’ni bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. Doğuş Holding Kurumsal iletişim ve iş geliştirme departmanında başladığı iş kariyerine başladı.

Kısa bir süre sonra sporculuk kariyerine başladı ve milli sporcu olarak dünya ralli tarihine adını yazdırdı. 6 kez Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu.

Kanal 24 te 6 sene boyunca haftalık olarak ‘Otomobil Sevdası’ isimle sektörel programı hazırlayıp, sundu. Bloomberg HT’de 2 sene canlı yayında ‘Sporun Ekonomisi’ konulu programı sundu. 2013 yılında TRT Spor’da 3 dilde röportajlarla desteklediği ‘Ralli Günlüğü’ programını hazırlayıp sundu. Cine 5 için ‘Burcu ile Çetin Yollar’ isminde bir gezi-belgesel programı sundu. Gazetelerde köşe yazarlığı ve otomotiv sektörel sayfasını hazırladı.

İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca biliyor.