Magazin
28 Mayıs 2019 13:14 Son Güncelleme: 28 Mayıs 2019 13:33

Ünlü radyocudan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması!

Ünlü radyocu ve Kral Grup Başkanı Mehmet Akbay, Magazin Noteri'nin konuğu oldu.

Türkiye’nin ilk YouTube canlı yayın magazin programı 'Magazin Noteri' konu ve konukları ile gündeme damgasını vurmaya devam ediyor. Usta magazin gazetecisi Ali Eyüboğlu ile başarılı televizyon habercisi İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları programın canlı yayın konuğu, ünlü radyocu ve Kral Grup Başkanı Mehmet Akbay oldu.

Hala bulunduğu yeri hak etmediğini düşünenler olduğunu söyleyen Mehmet Akbay, "25 yıl önce de zaten Kral Fm’in Genel Yayın Yönetmeni’ydim. Asıl 25 yıl sonra neden hala burada olduğumu düşünmeliler" dedi.

İlkay Buharalı’nın, başarısının ardında Recep Tayyip Erdoğan ile yakınlığı olduğunu düşünenler olduğunu söylemesi üzerine Gezegen Mehmet, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı dönemlerinde Tayyip Erdoğan ile tanıştığını ve o dönem İstanbul için yapılan tüm projelerde hiçbir ücret almadan gönüllü olarak çalıştığını açıkladı. Okuduğu şiir nedeni ile yaşadığı cezaevi sürecinde de Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmaya devam ettiğini anlattı.

Gezegen Mehmet, “Açık ve net desteğim, yandaşlığım ne zaman bitti, onu da söyleyeceğim. 2002 seçimi oldu Sayın Cumhurbaşkanı o zaman parti genel başkanı, uçağa biniyordu. O anlarda telefonla bağlantı yaptık. Dedim ki başkanım hayırlı olsun, Allah yolunuzu açık etsin. İnşallah. İnşallah Türkiye kazanır. Bir konuşma yaptı telefonla. Ve içimden şöyle dedim. Yolun açık olsun. Ülkemin de yolu açık olsun. İnşallah ülkemiz için hayırlı işler yaparsın. Artık bu noktadan sonra benim sana destek olmam söz konusu değil. Çünkü kazanana destek olunmaz. Kazandın artık. O günden sonra benim ağzımdan onu öven bir kelime kimse duymamıştır. Ancak benim için bir gerçek daha var.

Benim için Tayyip Erdoğan iki şey ifade ediyor. İlk eşimi isteyen ve iki kızıma da isim babalığı yapan ailemden bir parça, ağabeyim. İkincisi de siyasi olarak bildiğim, tanıdığım insan. Ben ikisini karıştırmıyorum. Aile tarafı her zaman bakidir ama siyasi tarafını hepimiz eleştirebiliriz.” sözleri ile açıklamalarına devam etti.