Gündem
06 Eyl 2016 17:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:31

Ünlü porno sitesi hack'lendi şifreler çalındı!

ABD'nin yetişkin içerikleriyle ünlü internet sitesi hack'lendi. İlk etapta yüz binlerce kullanıcının tüm özel bilgileri, şifreleri internet ortamına sızdırıldı.

Yetişkinlere yönelik içerikleriyle bilinen ünlü web sitesi Brazzers hacklendi. Siteye kayıtlı 800 bin kullanıcının şifreler de dahil olmak üzere tüm bilgileri internet ortamına sızdırıldı.

Sitenin forumları an itibariyle kapatılmış durumda. Şimdiye kadar olan veri sızıntısının henüz önüne geçilebilmiş değil. Bu verilerin içerisinde tamı tamına 790,724 farklı e-posta adresi, bu e-postalara bağlı kullanıcı isimleri ve şifreleri tamamen halka açılmış durumda.

shiftdelete.net'in haberine göre kullanıcılar uyarılırken, eğer siteye kayıtlı e-posta adresiniz sızdırılmışsa bu hesabı bir süre kullanmamanız öneriliyor. Siteden Matt Stevens, sızıntının hemen ardından bir açıklama yaparak, kullanıcı bilgilerinin koruma altında olduğunu ve buna gerçekten önem verdiklerini söyledi.

Hemen ardından ilgili sitenin forumları tamamen kapatılınca, söyledikleri de biraz havada kalmış oldu.

Eh, bu yeni bir olay değil. Geçmişte de hackerlar özel bilgilerin bulunduğu bu tarzda siteleri hedef alıyorlardı. Geçtiğimiz yıl, ünlü buluşma sitesi Ashley Madison'dan 9.7 GB veri sızdırılmıştı.