Ünlü oyuncuyu ablası tacizle suçladı! "Depresyon tedavisi sürecinde"

Onur Seyit Yaran hakkında ablası gözyaşları içerisinde dikkat çeken iddialarda bulunmuştu. Oyuncuyu tehdit ve taciz ile suçlayan öz abla, kısa bir süre sonra da özür dilediği bir video yayımlayıp "Kardeşimle olan tartışmamızı büyütüp buraya yansıttığım ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdim" demişti. Onur Seyit Yaran, ablasının iddialarına yanıt verdi

Ünlü oyuncuyu ablası tacizle suçladı! "Depresyon tedavisi sürecinde" - Sayfa 1

Onur Seyit Yaran hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı. 29 yaşındaki oyuncunun öz ablası, erkek kardeşinin kendisine, eşine ve anne babasına psikolojik taciz uyguladığını ileri sürdü. 

16
Ünlü oyuncuyu ablası tacizle suçladı! "Depresyon tedavisi sürecinde" - Sayfa 2

"SÜREKLİ BİZİ TEHDİT EDİYOR"

"Günlerdir kardeşim tarafından tacize uğruyorum. Sürekli bizi tehdit ediyor" diyen Onur Seyit Yaran'ın ablası, gözyaşları içinde "Senin doğmamış çocuğunu, kocanı … diyerek küfürler ediyor, silahlar gösteriyor bize, 'Sizi öldürürüm' diyor" açıklamasında bulundu.

26
Ünlü oyuncuyu ablası tacizle suçladı! "Depresyon tedavisi sürecinde" - Sayfa 3

Ardından, "Benim veya kocamın başına bir iş gelirse sorumlusu Onur Seyit Yaran'dır kamuoyuna sesleniyorum" diye bağıran abla, "Biz ona peygamberim diyecekmişiz para veremiyormuşuz o yüzden ona sebat etmemiz gerekiyormuş o peygambermiş" ifadelerini kullandı.

36
Ünlü oyuncuyu ablası tacizle suçladı! "Depresyon tedavisi sürecinde" - Sayfa 4

"OLAYLARI ÇARPITARAK ANLATTIM"

Sosyal medyada gündem olan söz konusu iddialar sonrası Onur Seyit Yaran'ın ablası, kısa bir süre sonra özür diledi. 

46